Maatwerkcursussen

Heeft uw organisatie specifieke opleidingsvragen? Wilt u een organisatiedoelstelling bereiken waarbij een cursus nodig is? Een training volgen 'onder ons'? Dan biedt een cursus op maat bij PGOsupport uitkomst.

Soms is het maximum aantal deelnemers van onze open cursussen een nadeel. Organisaties die met een groep aan een van onze cursussen willen deelnemen om specifieke organisatiedoelstellingen te bereiken, kunnen een cursus op maat volgen.

Toesnijden op de eigen situatie

Een cursus op maat kunt u perfect aanpassen aan de eigen situatie. Uitgangspunt is ons huidige cursusaanbod. Maar u kunt het programma aanpassen, uw eigen cursus samenstellen uit meerdere onderwerpen en de voorbeelden en oefeningen toesnijden op de richting die de organisatie op wil. We vragen organisaties wel om de verworven kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Ook dat is maatwerk.

Voorwaarden cursus op maat

PGOsupport hanteert een aantal voorwaarden voor een cursus op maat. De belangrijkste:

  • minimaal 8 deelnemers
  • er is een heldere opleidingsvraag, die is gekoppeld aan de organisatiedoelen
  • het gewenste resultaat en hoe dat te meten is duidelijk
  • een plan voor de inbedding in de organisatie
  • een vaste contactpersoon met wie zowel PGOsupport als de trainer het maatwerk kan afstemmen

Kosten

Aan het ontwikkelen van een maatwerkcursus specifiek voor uw organisatie kunnen kosten verbonden zijn. Dat bespreken we met u in de voorfase.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een maatwerkcursus voor uw organisatie? Heeft u al een cursus op het oog? Of wilt u meer informatie? Neem dan even contact op met Karin Hoek.

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws