Bedrijfsvoering

Voor elke uitdaging in uw bedrijfsvoering een voordelige oplossing

Een patiënten- of cliëntenorganisatie is net een bedrijf. Met marketing, communicatie, financiën, (leden)administratie, ict, verzekeringen, facilitaire zaken, juridische kwesties, personeelszaken…

Meer tijd en geld voor het échte werk

Heeft uw organisatie de kennis in huis om een bedrijf te runnen? Hoe dan ook kost het tijd… en geld. Hoeveel blijft er nog over voor het échte werk: zorgen dat mensen uit uw doelgroep elkaar (digitaal) kunnen ontmoeten, informatie geven en belangenbehartiging?

Verlost van organisatorische sores

PGOsupport biedt uitkomst met een goed en voordelig pakket ondersteunende diensten. Op elke bedrijfsmatige vraag hebben we een antwoord. Of we vinden het. Van ledenadministratie tot juridisch advies, van uw tijdschrift tot AdWordscampagnes, van schoonmaak tot computers. En alles er tussenin.

Van alle markten thuis

Inmiddels hebben we meer dan 20 gespecialiseerde partners voor bedrijfsmatige ondersteuning. Met een kwaliteitsstempel van PGOsupport: zij begrijpen het werk van patiënten- en cliëntenorganisaties, brengen een afgestemd aanbod én hanteren een aantrekkelijk tarief.
Zo blijven we voortdurend op zoek naar aanvullende deals in het belang van de gezamenlijke organisaties. Bij gebundelde inkoop is dat voordeliger en nog beter af te stemmen op de specifieke behoeften van patiëntenorganisaties.

Voorbeelden

  • Een ICT-leverancier levert ongebruikte, maar net niet de nieuwste, computers tegen hoge korting.
  • Een sociale onderneming verzorgt communicatiediensten en ledenadministratie tegen voordelig tarief, uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Een financieel administratiebureau verzorgt administratie op maat, met kennis van de patiëntenbeweging en ook uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Het virtueel kantoor -Microsoft Office365-, voor organisaties met ANBI- of SBBI-status zelfs gratis.
  • Een goede en voordelige oplossing voor uw uitdaging in de bedrijfsvoering.

Sybe de LintWilt u meer weten over bedrijfsvoering?

Wilt u weten wat er nog meer in het pakket zit? Of heeft u een specifieke ondersteuningsvraag voor de bedrijfsvoering van uw organisatie?
Neem contact op met Sybe de Lint, 06 2806 9928whatsappicoon

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws