Nieuws artikel categorieën:

eurobiljetten
  22 nov '16

PGOsupport helpt bij fondsenwerving

PGOsupport heeft een trainee fondsenwerving in dienst: Renske Noordhuis. Zij helpt uw cliëntenorganisatie om met concrete acties structurele inkomsten te werven. Het dienstenpakket bestaat uit 5 onderdelen. Renske legt uit.
jonge vrouw achter laptop
  21 nov '16

Handig: zelfstudie met open online colleges

Geen tijd om naar een cursus te komen? Benieuwd naar de inhoud van een cursus? Ga (alvast) aan de slag met de online open colleges van PGOsupport. Helemaal gratis.
logo belastingdienst
  17 nov '16

Regelhulp vrijwilligers

Mag een vrijwilliger een vergoeding ontvangen en hoeveel mag dat zijn? Wat moet de vrijwilliger of de (patiënten)organisatie doen wanneer een vrijwilliger te veel ontvangen heeft?
Persoon die in linkerhand mobiel vasthoudt en met rechterhand naar een tablet wijst. Op beide beeldschermen zijn webstatistieken te zien.
   7 nov '16

Gratis online adverteren. Hoe werkt dat?

Optimaal vindbaar zijn in Google is belangrijk voor patiëntenorganisaties. Maar online adverteren is duur. Gelukkig is er Google Ad Grants, een gratis budget voor non-profitorganisaties om te adverteren op Google.
De ridderzaal
   4 nov '16

Formule voor effectief lobbyen = 2 x H + 1 x G

6 lobbypraktijken van cliëntenorganisaties passeren de revue tijdens een netwerkbijeenkomst bij PGOsupport. Aangevuld met de do’s and don’ts van public affairs adviseur Michiel Krijvenaar (Van Belang & Partners).
Vergadering
   1 nov '16

Voorwaarden zaalhuur PGOsupport gewijzigd

Maakt u regelmatig gebruik van onze vergaderruimte? Dan vragen wij graag even uw aandacht. De voorwaarden voor de huur van onze zalen veranderen per 1 januari.
helpknop
  27 okt '16

Bestuursleden vinden ... desillusie en doolhof

Ook al doe je alles volgens het boekje, dan lukt het soms toch niet. Alles en iedereen zet je in om nieuwe bestuursleden te vinden. Wat kun je nog doen als de zoektocht soms moedeloos maakt?
collage van portretten van PGOsupport-medewerkers
  19 okt '16

Vacature: PGOsupport zoekt adviseur

Wij zoeken een nieuwe collega: een ondernemende adviseur die de uitbreiding van onze dienstverlening naar het regionale en lokale niveau mee ontwikkelt en vormgeeft.
pil en capsule
  14 okt '16

Medicijnsucces voor bijnierpatiënten

Bijnierpatiënten tonen een sterk staaltje cliëntenparticipatie. Want door de samenwerking te zoeken zijn ze nu verlost van de vieze en te lastige tabletten die ze dagelijks moeten slikken. Hoe kregen ze de farmaceutische industrie zover om de...
jonge vrouw met leeg spreekwolkje
  11 okt '16

Hoe betrek je jongeren bij je organisatie?

Hoe bereik en betrek je jongeren bij je organisatie? PGOsupport gaat met Kickstart in zee om een antwoord te zoeken op deze vraag.

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws