Nieuws artikel categorieën:

zakenvrouw met verrekijker
  20 jan '15

10 tips om bestuursleden te vinden

“Waar halen we goede bestuursleden vandaan?” Het is een veelgenoemd knelpunt in onze gesprekken met patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Toch zijn er verenigingen die er nauwelijks moeite mee hebben. We brengen 10 succesfactoren in kaart.
Jonge dame kijkt in de lens
  13 jan '15

Jongeren binden met nieuwe community

Jongeren hebben weinig met patiëntenverenigingen. Behoefte aan informatie en ervaringen van andere jongeren hebben ze wel. De online zelfhulp 'ALL OF ME' voorziet daarin. Resultaat van een voucherproject.
2 handen met vraagteken en uitroepteken
  13 jan '15

Vouchermarkt: mis hem niet!

Heeft uw organisatie een voucher? Welke mogelijkheden zijn er, wat doen andere organisaties, kan ik aansluiten of aanhakers vinden? Kom naar de vouchermarkt, woensdag 28 januari in Amersfoort!
2 poppetjes samen voor hetzelfde doel
  13 jan '15

Kom netwerken met onderzoekers en bedrijven

Tijdens Date2Innovate ontmoeten patiëntenorganisaties onderzoekers en bedrijven. Om samen onderzoek te starten en producten te ontwikkelen vanuit patiëntenbelang. En om mee te dingen naar de ZonMw-stimuleringsprijs van 50.000 euro.
man met verrekijker
   8 jan '15

Kwaliteitsontwikkelingen in 6 vragen

Wat zijn de recente ontwikkelingen rond kwaliteit van zorg en de rol van patiëntenorganisaties daarin? In dit bericht praten we u bij over de stand van kwaliteitszaken.
pijltje in de roos
   8 jan '15

Cursussen geven grip op zorgmarkt

De zorgmarkt is volop in beweging. De veranderingen raken patiënten- en gehandicaptenorganisaties in hun kerntaken. Hoe krijgt u daar grip op? Een serie cursussen ondersteunt u daarbij.
kassabon
  16 dec '14

Nieuwe ronde vouchersubsidie

Het vouchersysteem voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties wordt voortgezet. Voor de organisaties die het betreft organiseert PGOsupport een vouchermarkt op woensdag 28 januari in Amersfoort.
Stapel boeken
  16 dec '14

Cursusaanbod 2015

De cursusagenda voor de eerste helft van 2015 is al flink gevuld. Met gouwe ouwe en een aantal nieuwe cursussen en bijeenkomsten. Bekijk de menukaart voor het nieuwe jaar en schrijf meteen in!
boeken
  15 dec '14

PGOacademie versterkt organisaties

"Ik wil wel iedere week op cursus bij PGOsupport". Zomaar een uitspraak van een cursist. PGOacademie voorziet in een behoefte: 3 cursisten en een trainer aan het woord.
stapel boeken
  12 dec '14

Kennis is macht, kunde geeft kracht

PGOacademie trainde ruim 2.000 vertegenwoordigers van patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Scheidend coördinator Pieter Havermans vertelt over doel, werkwijze en resultaten van de cursussen bij PGOsupport.

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws