Nieuws artikel categorieën:

spaarvarken met computermuis
  22 jul '14

5 tips voor meer donaties via uw website

Geef webbezoekers direct antwoord op hun brandende vragen. Zorg voor een rimpelloos proces om online te doneren. Duidelijke taal en heldere beelden op uw site openen de portemonnees.
icoon met dossierkast en kruis
  14 jul '14

Iedereen zijn eigen online gezondheidsdossier

Geef iedere burger altijd en overal toegang tot de eigen medische gegevens. Met later de mogelijkheid om de gegevens zelf te beheren in een persoonlijk gezondheidsdossier (PGD). De RVZ adviseert het ministerie van VWS over de inrichting van de...
PGOsupport
   3 jul '14

Vacature senior adviseur kwaliteit

PGOsupport zoekt een senior adviseur kwaliteit van zorg.
bedelend hondje
   1 jul '14

Kansen in de markt creëren

Gert Rebergen, tot voor kort interim-directeur bij Ieder(in) roept patiënten- en gehandicaptenorganisaties op om ondernemend te worden. Kom inspiratie opdoen en horen wat de mogelijkheden zijn in de workshop ‘sociaal ondernemen’ op maandag 21 juli.
Mobiel met app iconen eromheen
  30 jun '14

Verzin en win een app voor uw organisatie

Hoe kan een app nieuwe leden opleveren? Of leden binden en boeien? Bedenk hoe zo’n app er voor uw organisatie uit kan zien. En maak kans om ‘m te winnen.
stapel boeken
  30 jun '14

Cursusaanbod najaar 2014

Na de vakantie bijspijkeren? Het programma van cursussen en trainingen voor het najaar is beschikbaar.
bord werk in uitvoering met pilonen
  27 jun '14

Leren van succesvolle arbeidsprojecten

Arbeid is voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties een belangrijk aandachtspunt. Daarom organiseert PGOsupport op maandag 8 september een bijeenkomst over arbeidsparticipatie. Deel uw ervaring, sluit aan, doe inspiratie en ideeën op!
twittervogeltje met laptop
  17 jun '14

Top 10 pg-organisaties op Twitter

Hoe doen patiënten- en gehandicaptenorganisaties het op sociale media? Er zijn weer flinke verschuivingen in de top 10. Voor de rangorde hebben we gebruikgemaakt van de Klout-score. Die geeft aan hoe invloedrijk een twitteraar is, op een schaal...
videominiatuur 20.000 vrijwilligers PGO
  17 jun '14

Trots op de sector!

Patiënten- en gehandicaptenorganisaties hebben samen een half miljoen leden en ze kunnen rekenen op de inzet van 20.000 vrijwilligers. Dat zijn gegevens om trots op te zijn. PGOsupport heeft een animatie laten maken die de belangrijkste...
winkelmandje met schermen
  16 jun '14

Webwinkel biedt extra inkomsten

PGOsupport bouwt aan een online verkoopplatform voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties. De webwinkel is daar een belangrijk onderdeel van. Osteoporose Vereniging Nederland maakt er al dankbaar gebruik van.

Bohob

Op de hoogte blijven?

Altijd het laatste nieuws