Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
in gesprek met collega-vrijwilligerscoördinatoren

1,5 meter-dilemma's van je patiëntenorganisatie

Cursusdetails

Voor wie
vrijwilligerscoördinatoren van patiëntenorganisaties
Kosten
€ 100,00 statiegeld
Bekijk de cursusvoorwaarden icon.new_tab.title

Wat betekenen de 1,5 meter - richtlijnen voor de activiteiten van je organisatie? Wat kun je al doen en wat beter (nog) niet?

Vragen en dilemma’s

Nederland gaat langzaam van het slot, we krijgen te maken met nieuwe regels. Patiëntenorganisaties buigen zich over de consequenties voor hun activiteiten. Wat kun je al doen en wat beter (nog) niet? Hoever gaat de verantwoordelijkheid van je organisatie eigenlijk? En wat vraag je van je vrijwilligers? In deze online bijeenkomst gaan vrijwilligerscoördinatoren hierover met elkaar in gesprek. Zo hoef je niet in je eentje het wiel uit te vinden.

Uitwisselen met collega-organisaties

Geen organisatie is hetzelfde en er bestaat geen handboek. Daarom is het goed om van elkaar te horen welke afwegingen je maakt en hoe je het aanpakt. Je wilt boven alles natuurlijk niet alleen je vrijwilligers betrokken houden, maar ook zorgen dat ze zo min mogelijk risico lopen.
Ervaringen uitwisselen helpt je om je eigen antwoorden en oplossingen te vinden. Om dat te doen wat het best bij jouw organisatie past.

Online groepsgesprek

PGOsupport organiseert online groepsgesprekken voor vrijwilligerscoördinatoren. Onder leiding van onze adviseur Jolanda van Dijk bespreek je in een groepje van maximaal 6 mensen de vragen die je hebt.

We werken met Microsoft Teams. Vooraf ontvang je een link en de informatie om te kunnen deelnemen.

Ben je verhinderd op een van de geplande tijdstippen, maar heb je wel interesse? Laat hieronder je gegevens achter, Bij voldoende belangstelling organiseren we graag een nieuwe bijeenkomst.

Er zijn helaas (nog) geen geplande cursusdagen.

Wij houden je graag op de hoogte per e-mail wanneer deze cursus (opnieuw) wordt ingepland.