Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

5 redenen om de online talkshow bij te wonen

Op 1 oktober is het zover: de langverwachte online talkshow. Met goede voorbeelden, prominente gasten, uitreiking van de Impactprijzen... Ontdek waarom je de talkshow niet mag missen.

Samenwerken aan betere kwaliteit van zorg en betere kwaliteit van leven met inzet van het patiëntenperspectief. Hoe doe je dat? Daarover gaat de talkshow op donderdag 1 oktober. In een wervelend programma van 15.00 – 17.00 uur. Deelname is kosteloos. Maar er zijn veel meer redenen om je in te schrijven, we noemen er 5.

1. Goede voorbeelden

Tijdens de inspiratiesessies in september kun je al kennismaken met een aantal impactvolle projecten. Goede voorbeelden van geslaagde samenwerking tussen zorgverleners, instellingen, patiënten- en cliëntenorganisaties. De geleerde lessen: toppers en floppers komen samen in de talkshow met aanvullende inspirerende voorbeelden, zoals de genomineerden voor de Impactprijs. Stel je vragen aan de betrokkenen via de chat en leer hoe jij hiermee aan de slag kunt.

2. Mooi programma

We hebben 4 prominente sprekers aan tafel die je direct uit de praktijk kunnen vertellen over samenwerken aan kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven. Bijvoorbeeld Diederik Gommers, vanuit het perspectief van zorgverleners, Marianne Brackel vanuit ervaringsdeskundigheid en patiëntenperspectief, over de geslaagde samenwerking voor verdere verbetering van de IC-zorg en -nazorg. Zeer actueel en urgent door de grote toename van het aantal IC-patiënten de afgelopen periode.

Onze eigen Eva Vroonland neemt deel vanuit haar adviesdeskundigheid in patiëntenparticipatie. En ook het organiseren van burger- en patiëntenparticipatie lokaal komt aan bod plus impact en impactmeting. Wat is het, hoe bereik je het en hoe meet je het? Daarover praten impactkenners Pim Ketelaar en Nienke Oosting je bij.

3. Stemmen voor de Impactprijs

Natuurlijk ben jij ook reuzebenieuwd wie er met de Impactprijzen vandoor gaan. Er zijn 14 genomineerden. De uitreiking is tijdens de talkshow. En… jouw stem telt. Bekijk de inzendingen van de genomineerden en stem mee tijdens het event.

4. Een verrassingspakket

Schrijf je in voor de talkshow en ontvang vooraf een leuk verrassingspakket voor bij de uitzending. Ook al kunnen we je nu niet op locatie onthalen op de manier als je van ons gewend bent, we maken het goed door je thuis te trakteren. Daarmee kun je toosten tijdens de virtuele borrel na afloop en…. meer (verklappen we niet).

5. Leuk, anders, innovatief

“Elk nadeel heb zijn voordeel”, zoals Nederlands grootste voetballer ooit zo treffend verwoordde. Natuurlijk is het jammer dat we allemaal thuis zitten bij dit evenement. Maar… het scheelt je ook weer een reis. En het is ook wel speciaal, anders en innovatief om zo met elkaar de mooie voorbeelden van effectieve samenwerking te vernemen. In de chat heb je alle gelegenheid om je vragen te stellen. Bovendien staat gastheer Rob Koops garant voor een leuke middag.

Dus…. wat let je? Heb je je nog niet aangemeld? Het kan nog. Deelname is kosteloos.
Aanmelden