Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

Aanmelding EUPATI NL-opleiding van start

Met trots openen we de deuren tot aanmelding voor de tweede leergang van EUPATI NL: dé opleiding die patiëntenvertegenwoordigers op het juiste kennis- en vaardigheidsniveau brengt om volwaardig te participeren als gesprekspartner bij geneesmiddelenonderzoek en -ontwikkeling. Heb je interesse? Meld je dan uiterlijk 14 mei aan!

Wat ga je leren?

EUPATI NL is een intensieve opleiding waarin je leert hoe het proces van onderzoek en ontwikkeling van geneesmiddelen verloopt. Je ontdekt hoe en wanneer je daar vanuit het patiëntenperspectief op kunt inspringen. Dat doe je onder andere door te oefenen op de noodzakelijke vaardigheden. Ook leg je de eerste, nuttige contacten met andere partijen in het geneesmiddelenveld.

Voor wie?

De EUPATI NL-opleiding is bij uitstek geschikt voor ervaren patiëntenvertegenwoordigers. Het vraagt behoorlijk wat van je tijd en energie. Bovendien wordt verwacht dat je je, na afstuderen, blijvend inzet voor het belang van patiënten.

Meer informatie en aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de opleiding? Op de website van EUPATI NL vind je het aanmeldingsformulier en de aanmeldingsgids met alle informatie. 

Wil je op de hoogte blijven van alles rond EUPATI NL? Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsflits en volg EUPATI NL op LinkedIn.

Wil je meer weten over aanmelden voor de EUPATI NL-opleiding?

Mail je vragen naar Annemiek van Rensen via eupati@pgosupport.nl

Mail Annemiek