Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden

Aanmelding projecten Impactprijs geopend

Meld nu een project aan voor de Impactprijs Patiëntenperspectief en maak kans op een geldbedrag tot € 4.000. De inschrijving is geopend.

Heb je of ken je een goed project of initiatief dat werkelijk impact heeft op de kwaliteit van zorg of de kwaliteit van leven door inbreng van het patiëntenperspectief?

Wil je een project aanmelden? Stuur een e-mail naar congres@pgosupport.nl. Dan ontvang je de voorwaarden en het aanmeldformulier.

Er zijn 3 prijzen van € 4.000 en 1 publieksprijs van € 3.000 te winnen. De sluitingsdatum is 31 januari 2018.

De Impactprijs patiëntenperspectief

PGOsupport zal op 9 april 2018, tijdens het congres ‘Impact! Met patiëntenperspectief’ voor de eerste keer de Impactprijs uitreiken. Een waarderingsprijs voor patiënten- en cliëntenorganisaties die écht het verschil maken voor hun achterban met de inbreng van het patiëntenperspectief.

Succesvolle projecten van patiënten- en cliëntenorganisaties zetten we zo in de schijnwerpers om de inbreng van het patiëntenperspectief en de uitwisseling tussen organisaties te stimuleren.

Van wetenschappelijk onderzoek tot geslaagde lobby

Projecten en initiatieven op alle fronten zijn welkom. Op het gebied van toegankelijkheid, arbeid, kwaliteit van zorg, medicijnontwikkeling, patiëntveiligheid, zelfmanagement… noem maar op. Zolang het bijdraagt aan de kwaliteit van leven van de achterban van je patiënten-/cliëntenorganisatie en het initiatief met meerdere partijen is uitgevoerd. Waarbij natuurlijk de inbreng van het patiëntenperspectief van cruciaal belang is. Het gaat om projecten die nog lopen of uiterlijk een jaar geleden zijn afgerond.

Heeft je organisatie bijvoorbeeld:

  • een effectieve bijdrage geleverd aan wetenschappelijk onderzoek?
  • de aanzet gegeven voor een richtlijn?
  • een succesvolle lobby gevoerd?
  • een zorgpad geïmplementeerd?
  • digitale zorg vormgegeven?

    of ….. doe dan mee!

Hoe aanmelden?

Alleen projecten die met het aanmeldformulier zijn ingediend komen in aanmerking. Een aanmeldformulier en de voorwaarden kun je opvragen via congres@pgosupport.nl 
De voorwaarden vind je ook op deze site.

Wie kan aanmelden?

  • Iemand van een patiënten- of cliëntenorganisatie. Gaat het om jullie eigen project? Vraag dan ten minste 1 collega-organisatie of partnerorganisatie (bijvoorbeeld een ziekenhuis, onderzoeksinstelling) je inzending aan te bevelen.
  • Iemand van een andere patiëntenorganisatie kan het project van een collega-organisatie aanmelden.
  • Iedere andere organisatie die betrokken is bij het betreffende project of initiatief, kan ook een project van een patiënten-/cliëntenorganisatie aanmelden.

Nominatie

Uit de inzendingen nomineert de jury uiterlijk 15 februari 2018 maximaal 20 projecten die kans maken op een prijs. De organisaties van de genomineerde projecten houden op het congres een posterpresentatie.

Vakprijzen en publieksprijs

Op het congres maken we de 3 winnaars van de vakprijs van elk € 4.000 bekend. De publieksprijs van € 3.000 gaat naar het project dat op het congres de meeste stemmen krijgt van de bezoekers. De geldprijzen worden uitgereikt aan de genomineerde patiënten- of cliëntenorganisaties en kunnen alleen besteed worden aan (een vervolg op) de winnende projecten.

Wees er snel bij. Stuur een e-mail naar congres@pgosupport.nl voor een aanmeldformulier. De aanmelding sluit op 31 januari 2018. Lees de voorwaarden.

Deel dit artikel