Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Academieparade 2019 gemist? Verslagen online!

Op 19, 20 en 21 september vond onze Academieparade 2019 plaats. Het waren mooie dagen vol inspiratie en uitwisseling! Kon je er niet bij zijn of wil je de dag herbeleven? De verslagen en foto's staan nu online.

Donderdag 19 september stond in het teken van Impact & bereik. We willen het graag hebben én subsidieverstrekkers willen er steeds vaker bewijs van zien. PGOsupport verkent het begrippenkader al sinds 2017. Nu zijn ook de verenigingen aan zet. Dag 1 van de Academieparade bood volop gelegenheid. Om na te denken: hoe ver ben ik nu eigenlijk met het genereren van impact? Maar ook om te leren: hoe vergroot ik mijn bereik? En vooral: hoe maak ik het concreet?

Vrijdag 20 september ging over Het Nieuwe Leren, met volop aandacht voor sociaal leren, blended cursussen en het traject naar digitalisering dat PGOsupport doorloopt. Trainer Joke Zephat: "Ik vroeg me af of het me veel ging opleveren, omdat ik al heel veel interactief deed in de oude opzet van de cursus. Tot mijn stomme verbijstering waren de deelnemers ontzettend enthousiast en heel goed voorbereid. Veel beter dan anders. Het was echt heel verrassend voor mij."

Zaterdag 21 september werd de Academieparade 2019 afgesloten met een dag over De Jonge Vrijwilliger. We haalden boven tafel hoe jongeren aankijken tegen vrijwilligerswerk en welke elementen onontbeerlijk zijn als je jongeren aan je organisatie wilt binden. We leren vooral dat het complete verhaal van je organisatie moet kloppen, in alle uitingen en in alle communicatievormen. En dat het catchy moet zijn: van echte mensen, die een echt verhaal hebben, in tekst/beeld/audio of een combinatie hiervan. 

 

Wil je meer weten over de Academieparade of ons cursusaanbod?

Neem contact op met Karin de Lange.

Stuur een e-mail