Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

Alle cursussen tot 1 december geannuleerd

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen hebben wij besloten om alle geplande cursussen tot 1 december te annuleren. Vergaderen blijft voorlopig nog wel mogelijk.

Cursussen

Hoewel de maatregelen wel enige ruimte geven voor fysieke bijeenkomsten, hadden we de afgelopen periode al te maken met veel afzeggingen en daardoor incomplete groepen. We kozen er tot nu toe voor om veel cursussen desondanks toch te laten doorgaan. Maar door de adviezen van de Rijksoverheid verwachten we nog meer afzeggingen. Zeker omdat veel deelnemers aan onze cursussen extra kwetsbaar zijn.

Sinds gisteren ligt er een klemmend verzoek om alleen te reizen als dit strikt noodzakelijk is. En om contactmomenten zoveel mogelijk te beperken. Zo wordt extra risico op besmetting vermeden. Daarom annuleren wij onze cursussen die tot 1 december 2020 op de agenda staan.

De vrijgekomen tijd gebruiken wij onder andere om aanbod te ontwikkelen dat we digitaal kunnen aanbieden.

Vergaderingen

Organisaties die vergaderruimte bij ons hebben gereserveerd blijven welkom. Dit is de verantwoordelijkheid van de betreffende organisaties zelf.

Wij doen uiteraard wel alles wat we kunnen om deze vergaderingen volgens de maatregelen van het RIVM te laten plaatsvinden. We verwijzen daarvoor nadrukkelijk naar onze corona-pagina.

Laatste updates

Je begrijpt dat de huidige situatie vraagt om constant bijsturen. Houd daarom onze website in de gaten en volg onze updates op LinkedIn en Twitter.