Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Annemiek van Rensen

"Inbreng vanuit cliëntenperspectief bij zorg en onderzoek blijkt nog lang niet vanzelfsprekend."

Foto Annemiek van Rensen

 

Dat inbreng vanuit patiëntenperspectief bij zorg en onderzoek een belangrijke meerwaarde kan hebben staat voor mij wel vast. Daarmee is het echter nog niet vanzelfsprekend!
Ik denk graag mee over wat een effectieve aanpak kan zijn om meer voet aan de grond te krijgen. Met zowel patiëntenorganisaties als hun samenwerkingspartners, om te komen tot een passende aanpak voor alle betrokkenen en het veld waarbinnen ze het moeten waarmaken.

Omdat ik zelf een achtergrond als onderzoeker heb en ik, naast mijn werk bij PGOsupport, ook lid ben van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen zijn wetenschappelijk onderzoek en geneesmiddelenontwikkeling onderwerpen waar ik veel affiniteit mee heb. Omdat ik bovendien geloof dat we pas echt vooruitgang kunnen boeken als de opgedane ervaringen ook weer worden gedeeld, zoek ik altijd naar manieren om kennis breder onder de aandacht te brengen. Het liefst zodanig dat alle belanghebbenden deze kennis kunnen oppakken en implementeren in hun eigen activiteiten en processen.

Vragen over wetenschappelijk onderzoek vanuit patiëntenperspectief?

Neem contact met mij op of maak een afspraak

E-mail:  a.vanrensen@pgosupport.nl
Telefoon: 06 1216 6987