Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Bart Borsje

"Mijn missie: de digitale zorg toegankelijk maken."

De zorg digitaliseert in een rap tempo. Digitale zorg biedt mogelijkheden voor nieuwe vormen van informatieoverdracht, communicatie, behandeling en begeleiding. Je moet hierbij denken aan herhalingsrecepten online aanvragen, het ophalen van medische informatie van meerdere behandelaars via je persoonlijke gezondheidsomgeving, of het gebruik van een medische app om zelf metingen te verrichten en te delen met je dokter.

Dat werkt alleen als al die digitale middelen en platforms toegankelijk zijn voor iedereen - inclusief mensen met een beperking of chronische ziekte. Zij willen immers net als ieder ander zelf de regie kunnen houden over hun zorg.

Maar hoe organiseer je dat? Waarmee moet je allemaal rekening houden? Hoe bereik je concrete resultaten? Om je op weg te helpen met deze en andere vragen, is de handreiking Samenwerken met patiënten = digitale zorg voor iedereen toegankelijk beschikbaar. En ik denk graag met je mee. Mijn missie is de digitale zorg toegankelijk maken voor iedereen!

Vragen over toegankelijke digitale zorg?

Neem contact met mij op of maak een afspraak:

E-mail: b.borsje@pgosupport.nl
Telefoon: 06 4049 3492