Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
advies

Bedrijfsvoering

Voor elke uitdaging in de bedrijfsvoering van je patiënten- of cliëntenorganisatie een (voordelige) oplossing.

Een patiënten- of cliëntenorganisatie is net een bedrijf. Met financiën, (leden)administratie, ict, verzekeringen, facilitaire zaken, juridische kwesties, personeelszaken, marketing …

Meer tijd en geld over voor het échte werk

Heeft je organisatie de kennis in huis om de zaak te runnen? Hoe dan ook kost het tijd… en geld. Hoeveel blijft er nog over voor het échte werk: zorgen dat mensen uit je doelgroep elkaar (digitaal) kunnen ontmoeten, informatie geven en belangenbehartiging?

Verlost van organisatorische sores

PGOsupport biedt uitkomst met een goed en voordelig pakket ondersteunende diensten. Op elke bedrijfsmatige vraag hebben we een antwoord. Of we vinden het. Van ledenadministratie tot juridisch advies, van je tijdschrift tot AdWordscampagnes, van schoonmaak tot computers. En alles er tussenin.

Van alle markten thuis

Inmiddels hebben we meer dan 20 gespecialiseerde partners voor bedrijfsmatige ondersteuning. Met een kwaliteitsstempel van PGOsupport: zij begrijpen het werk van patiënten- en cliëntenorganisaties, brengen een afgestemd aanbod én hanteren een aantrekkelijk tarief.

Zo blijven we voortdurend op zoek naar aanvullende deals in het belang van de gezamenlijke organisaties. Bij gebundelde inkoop is dat voordeliger en nog beter af te stemmen op de specifieke behoeften van patiëntenorganisaties.

Voorbeelden

  • Een ict-leverancier levert ongebruikte, maar net niet de nieuwste, computers tegen hoge korting.
  • Een sociale onderneming verzorgt communicatiediensten en ledenadministratie tegen voordelig tarief, uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Een financieel administratiebureau verzorgt administratie op maat, met kennis van de patiëntenbeweging en ook uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Het virtueel kantoor -Microsoft Office365-, voor organisaties met ANBI- of SBBI-status is zelfs gratis.
  • Een goede en voordelige oplossing voor je andere uitdaging(en) in de bedrijfsvoering.

Wij zochten een betrouwbare partner voor onze online communicatie. St. MEO leverde meer dan we vroegen!

Geraldine Schoonderbeek, MS Vereniging

Ook voor de leden

Sommige diensten zijn ook direct bedoeld voor de leden. Zo hebben we een deal met een maatschappij voor reis-, ongevallen- en rechtsbijstandsverzekeringen. Chronisch zieken zijn vaak uitgesloten van zo’n verzekering. Via ons zijn die verzekeringen nu wel beschikbaar.

Elke vraag is welkom

Met welke bedrijfsmatige uitdaging je organisatie ook worstelt, leg hem voor aan PGOsupport. Als we nog geen partner hebben die je daar goed en voordelig bij kan ondersteunen, dan vinden we er één. Sybe de Lint, adviseur bedrijfsvoering, helpt je graag verder. Neem contact op met Sybe via s.delint@pgosupport.nl of 06 2806 9928.

Ook op zoek naar een bedrijfsmatige oplossing?

Neem contact op met Sybe de Lint, adviseur bedrijfsvoering.

Bel of app 06 2806 9928