Ga direct naar de content

PGOsupport-congres 2022

Het PGOsupport-congres komt er weer aan! Vrijdagmiddag 30 september heten we je van harte welkom bij Theater Spant in Bussum. We organiseren een inspirerende middag met als thema: stappen zetten naar de toekomst. In de aanloop naar het congres zijn er 4 online inspiratiesessies. Deelname is kosteloos.

Deel deze pagina:

Schrijf je in!

PGOsupport-congres: Stappen zetten naar de toekomst
Vrijdag: 30 september 2022, deelname is kosteloos.
Schrijf je in voor het congres en/of inspiratiesessies

Programma congres

  • 11.30 – 13.00 uur. Ontvangst, lunch en inspirerende markt
  • 13.30 – 15.30 uur. Plenair programma met inspirerende sprekers.

    foto daisy veenstra fotograaf bruce coolen

Dagvoorzitter Gijs Nillessen zorgt voor een levendige interactie met de zaal. De rappende psycholoog Daisy Veenstra (100.000 volgers op TikTok) sluit af, zodat we swingend de inspiratiemarkt opgaan (foto Daisy: Bruce Coolen).

Sprekers:

foto Marieke Schuurmans
Marieke Schuurmans

Chief Healthcare Organization bij de NZa en hoogleraar Verplegingswetenschap UMC Utrecht. Marieke gaat in op actuele ontwikkelingen in de zorg en wat dat betekent voor patiënten.

foto Hester Bovekamp


Hester van de Bovenkamp

Hoogleraar Patiëntwetenschappen aan de Erasmus Universiteit. Hester onderzoekt de obstakels in de spreekkamer, maar ook in de organisatie van de zorg en bij beleidsmakers. Wat is de kern van patiëntenparticipatie?

foto Robin Bremekamp


Robin Bremekamp

Partner en adviseur samenwerken en alliantiemanagement bij Common Eye. Robin is altijd op zoek naar kansen om van samenwerking ook echt een succes te maken. Wat kunnen patiënten- en gehandicaptenorganisaties hiervan leren? 

Lees meer over de sprekers

15.30 – 18.00 uur. Inspirerende markt. Leren van elkaar: gesprekstafels, posterpresentaties, veel interactie en ervaringen delen.

Ontmoeting & inspiratie

Tijdens het congres is er alle ruimte om te ontdekken hoe de toekomst er voor jóuw organisatie uit kan zien.

Door in gesprek te gaan met je collega’s uit het hele land, adviseurs van PGOsupport en andere aansprekende voorlopers, ga je aan het einde van dag met een gerust hart de toekomst tegemoet. Je bent er klaar voor om een volgende stap te zetten.

Voor wie?

  • Vrijwilligers, bestuurders, medewerkers van patiënten- en gehandicaptenorganisaties
  • Iedereen die geïnteresseerd is in wat er speelt in de patiëntenbeweging

Schrijf je in:

Congres: Vrijdag 30 september: 11.30 - 18.00 uur. Deelname is kosteloos.
Schrijf je in voor het congres en/of inspiratiesessies

Al meer dan 300 mensen hebben zich aangemeld

4 online inspiratiesessies

In de aanloop naar het congres organiseert PGOsupport 4 online inspiratiesessies in september. In deze sessies staan trends centraal die belangrijk zijn voor de toekomst van de patiënten- en gehandicaptenbeweging. Lees meer over de 4 online inspiratiesessies.