Ga direct naar de content

Online inspiratiesessie: Succesvol organiseren om van waarde te blijven

Als organisatie moet je scherpe keuzes maken om ook in de toekomst van waarde te blijven. Dus vraag je steeds af: doe je de goede dingen, en doe je die dingen goed? In deze online inspiratiesessie op 13 september (16.00 - 17.00 uur) gaan we gluren bij buren. Hoe pakken andere organisaties, buiten de patiëntenbeweging, dit aan?

Deel deze pagina:

Online: Succesvol organiseren om van waarde te blijven

  • Dinsdag 13 september | 16.00 - 17.00 uur
  • Deelname is kosteloos
  • Meld je aan

Er is schaarste aan middelen zoals menskracht, budget en tijd om alle activiteiten uit te voeren. Patiënten- en gehandicaptenorganisaties hebben vragen over het vinden van voldoende vrijwilligers, het bereiken van jonge leden of donateurs, het maken van keuzes. Veranderende omstandigheden maken dat je als organisatie moet meebewegen, maar hoe houd je het hoofd boven water? En hoe zorg je ervoor dat je de goede dingen blijft doen?

Gluren bij de buren

Tijdens deze inspiratiesessie gaan we gluren bij de buren, hoe pakt de cultuursector die dezelfde uitdagingen tegenkomt dit op? En wat kunnen we leren van de ontwikkelingssamenwerking, die jaren geleden al gedwongen werden kritisch naar hun manier van werken te kijken? Hoe kan de patiëntenbeweging hiervan leren en de eerste stappen zetten richting de toekomst? Kom erachter tijdens deze inspiratiesessie, meld je aan!

Andere online inspiratiesessies

In de aanloop naar het congres organiseert PGOsupport 4 online inspiratiesessies in september. In deze sessies staan inhoudelijke trends centraal die belangrijk zijn voor de toekomst van de patiënten- en gehandicaptenbeweging. Lees meer over de 4 online inspiratiesessies.