Ga direct naar de content

Praktische vragen

Je vindt hier antwoord op praktische vragen over het congres van PGOsupport dat op 30 september plaatsvindt in Theater Spant in Bussum.

Deel deze pagina:

Aanmelding

 • Je kunt je via het inschrijfformulier aanmelden voor het congres van 30 september en de 4 online inspiratiesessies in september. Heb je een probleem met aanmelden? Neem dan contact op met het evenementenbureau PINO, pgosupport@congresbureau.nl of 030 275 96 23.

 • Direct na aanmelding heb je een e-mail gekregen met een bevestiging (afzender PGOsupport) waarin al je gegevens van je inschrijving staan. Als je bij die e-mail helemaal naar beneden scrollt, zie je de link staan ‘wijzig gegevens’. Je kunt hier je eerdere keuzes eenvoudig aanpassen. Ben je de e-mail kwijt? Neem contact op met het evenementenbureau PINO, pgosupport@congresbureau.nl of 030 275 96 23.

 • Direct na aanmelding heb je een e-mail gekregen met een bevestiging (afzender PGOsupport) waarin al je gegevens van je registratie staan. Als je bij die e-mail helemaal naar beneden scrollt, zie je een link staan ‘wijzig gegevens’. Je kunt hier je eerdere keuzes eenvoudig aanpassen. Ben je de e-mail kwijt? Neem contact op met het evenementenbureau PINO, pgosupport@congresbureau.nl of 030 275 96 23.

  Let op: het is belangrijk om door te geven als je niet komt. Er komt dan weer een plek vrij voor iemand anders!

Toegankelijkheid

 • Ja, op het congres zorgen we voor een schrijftolk, tolk NGT, tolk NMG, ringleiding en ADL-assistentie. Op het inschrijfformulier  kun je aangeven waar je behoefte aan hebt. Wij nemen dan contact op voor verdere details.

  Wil je liever zelf een gebarentolk of ADL-assistentie regelen voor deelname aan het congres? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt dan de factuur mailen naar administratie@pgosupport.nl met vermelding van je naam en voor welke bijeenkomst de hulpvraag is geweest.

 • Ja, tijdens de online inspiratiesessies schrijft een schrijftolk de tekst uit.

 • Ja, Theater Spant is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er is ook een aangepast toilet aanwezig.

 • Ja, Theater Spant laat hulphonden toe.

Bereikbaarheid

 • Theater Spant vind je aan de Doctor Abraham Kuyperlaan 3 in Bussum.

  Bij Theater Spant is ruime gratis parkeergelegenheid aanwezig. Het theater is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (trein en bus) en ligt op 15 minuten lopen van station Bussum Zuid. Bekijk de routebeschrijving op de website van Spant.

  Ben je slecht ter been dan kun je gebruik maken van een speciale pendelbus vanaf station Bussum Zuid. Dit kun je bij aanmelding voor het congres op het inschrijfformulier aangeven.