Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Coördinator voor jongerenplatform ALL OF ME zorgt voor frisse wind

Heleen Knottnerus (29) gaat de kar trekken voor jongerenplatform ALL OF ME.

"Omdat ik zelf weet welke invloed een beperking op je jonge leven kan hebben, begrijp ik ook wat de meerwaarde van een platform als ALL OF ME kan zijn.”

Vorige week maakten we bekend dat we de activiteiten van jongerenplatform ALL OF ME overnemen. Om dat goed te kunnen doen, waren we op zoek naar een coördinator voor ALL OF ME: een enthousiaste aanjager en verbinder die het platform de boost kan geven die het nodig heeft. Met heel veel plezier kunnen we nu melden dat we een meer dan geschikte coördinator hebben gevonden!

Ervaringsdeskundig

Heleen Knottnerus is voor veel mensen die PGOsupport kennen al een bekend gezicht. Ze ondersteunde de activiteiten van onze academie en was aanspreekpunt voor onze cursisten. Vanaf 1 april 2019 is ze gestart als coördinator voor ALL OF ME. 

Heleen: “Ik ga met heel veel plezier het aankomende jaar aan de slag voor ALL OF ME. Ik kijk ernaar uit om het platform een nieuwe boost te geven. Dit doe ik natuurlijk niet alleen! Het motto ‘voor en door jongeren’ wil ik blijven waarmaken door de huidige en mogelijk nieuwe vrijwilligers optimaal in het proces te betrekken. Omdat ik zelf weet welke invloed een beperking op je jonge leven kan hebben, begrijp ik ook wat de meerwaarde van een platform als ALL OF ME kan zijn.”

Wij zijn heel blij dat Heleen zich gaat inzetten voor ALL OF ME, wat ons betreft is ze precies wat het platform nodig heeft!

Heb je een vraag of opmerking over ALL OF ME? Neem gerust contact op met Heleen via h.knottnerus@pgosupport.nl.

Portret van Heleen Knottnerus bij jongerenplatform ALL OF ME

Meer weten

Meer weten over ALL OF ME of over onze betrokkenheid bij dit platform?

Neem contact op met Heleen Knottnerus