Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

Onze deuren zijn zeer beperkt geopend.

geactaliseerd 7 juli 2021

Vanwege de coronamaatregelen zijn de deuren van ons kantoor beperkt geopend. Zolang anderhalve meter noodzakelijk is, hebben we weinig capaciteit. We gebruiken onze kantoor- en vergaderruimte op de Daltonlaan met een klein aantal cursisten, een enkele vergadering én enkele medewerkers.

Telefonisch minder goed bereikbaar

Omdat onze medewerkers vooral thuiswerken, zijn we op het vaste telefoonnummer minder goed bereikbaar. Je kunt onze mensen altijd mobiel bellen, appen of mailen. Of mail je vraag dan nemen we contact met jou op.

Vergaderruimte huren zeer beperkt mogelijk

Vergaderruimte huren, is op zeer beperkte schaal mogelijk. Overweeg je om bij ons te vergaderen? Neem contact op, dan bespreken we je wensen en kijken we wat kan.

Je bereikt ons, zeker in de zomerperiode, het best per mail: mail je vraag dan nemen we contact met je op.

Cursussen

We hebben een ruim cursusaanbod voor het najaar, in verschillende varianten: de meeste online, een aantal op locatie of een combinatie van online en op locatie. In de cursusagenda vind je het actuele aanbod.

Gevolgen corona voor het werk van patiëntenorganisaties

We hebben veel informatie en tips gepubliceerd over de gevolgen van de coronamaatregelen voor het werk van patiënten- en cliëntenorganisaties. Van praktische tips voor online werken tot mooie blogs. Deze handige informatie voor het werk van patiëntenorganisaties in coronatijd hebben we voor je op een rij gezet.

Heb je vragen over de anderhalvemetermaatregelen op ons kantoor?

Cathy Kool staat je graag te woord

Neem contact op met Cathy