Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

Vanwege de coronamaatregelen is onze dienstverlening anders dan normaal. Lees hoe we het nu geregeld hebben voor onze cursussen en vergaderruimtes.

Minder mensen en meer hygiëne

  • 1,5-metermaatregel
    Door de 1,5-metermaatregel mogen er maximaal 20 mensen in ons pand tegelijk aanwezig zijn. We proberen de ruimte zo goed mogelijk te verdelen tussen onze cursussen, de verhuur van vergaderruimte en onze medewerkers. In een zaal kunnen maximaal 10 mensen tegelijk aanwezig zijn. We hebben duidelijk aangegeven wat de looproutes zijn en waar je wel en niet mag zitten. 
  • Hygiëne
    Er is meer aandacht voor hygiëne. Zo staat er bij de ingang van ons pand een desinfectiezuil en tref je op verschillende plekken desinfectiepompjes om je handen regelmatig te kunnen desinfecteren. We zien extra toe op voldoende ventilatie. Toiletten voor gasten en bezoekers zijn gescheiden én worden vaker dan normaal schoongemaakt.
  • Catering
    Koffie- en theekannen gebruiken we niet meer. Er zijn wegwerpbekertjes beschikbaar en gasten kunnen zelf hun koffie of thee uit de automaat halen. De lunch serveren we per persoon in een lunchbox. Deze zetten wij op een karretje klaar voor de zaal. Het is de bedoeling dat de lunch vervolgens in de zaal wordt opgegeten.

Cursussen op kleinere schaal

Met bovengenoemde regels als achtergrond, organiseren wij op kleine schaal op onze locaties weer verschillende cursussen. Per cursus kunnen wij – inclusief trainer – nu maximaal 10 mensen toelaten.

Ruimte huren

Wanneer je als patiënten- of cliëntenorganisatie gebruik wil maken van een van onze vergaderruimtes, kunnen we ook maximaal 10 gasten toelaten. In het weekend - wanneer er geen of minder medewerkers op kantoor aanwezig zijn - is er soms meer mogelijk.

Wil je een ruimte reserveren? Doe dit dan ruim van tevoren en hou daarbij rekening met de beperkte zaalcapaciteit. Lees de voorwaarden om een ruimte te kunnen huren en reserveer direct via het reserveringsformulier. Neem bij vragen contact op met Cathy Kool, onze facilitair manager.

Gevolgen corona voor het werk van patiëntenorganisaties

Op onze website hebben wij veel geschreven over de gevolgen van corona voor het werk van patiënten- en cliëntenorganisaties. Van artikelen met praktische tips voor online werken tot mooie blogs. blogs. We hebben deze handige informatie voor het werk van patiënten- en cliëntenorganisaties in coronatijd voor je op een rij gezet.