Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

De 1,5-metermaatregelen hebben met name gevolgen voor de cursussen en de verhuur van vergaderruimte.

Tot 1 januari 2021 geen cursussen bij ons op kantoor

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen annuleren we alle bij ons op kantoor geplande cursussen tot 1 januari 2021. Wel bieden we steeds meer cursussen in een online variant aan. In onze cursusagenda vind je het actuele online aanbod. 

Vergaderruimte huren tijdelijk niet mogelijk

Voorlopig nemen we geen nieuwe reserveringen aan voor onze vergaderruimten. Heb je nog een reservering staan? Dan ontvang je daarover van ons bericht.

Heb je vragen? Neem contact op met Cathy Kool, onze facilitair manager.

Telefonisch minder goed bereikbaar

Omdat onze medewerkers vooral thuiswerken, zijn we op het vaste telefoonnummer minder goed bereikbaar. Je kunt onze mensen altijd mobiel bellen of appen, of mail je vraag dan nemen we contact met jou op.  

Minder mensen en meer hygiëne

 • 1,5-metermaatregel
  Door de 1,5-metermaatregel kunnen er maximaal 20 mensen in ons pand tegelijk aanwezig zijn. We verdelen de ruimte zo goed mogelijk tussen onze cursussen, verhuur van vergaderruimte en onze medewerkers. In een zaal kunnen maximaal 10 mensen tegelijk aanwezig zijn. We hebben duidelijk aangegeven wat de looproutes zijn en waar je kunt zitten. 
 • Mondkapje
  Wij volgen het advies van de overheid om een mondkapje te dragen in publieke binnenruimtes. We vragen onze cursisten, bezoekers en medewerkers om een mondkapje te dragen als zij zich binnen ons pand verplaatsen. Dus loop je naar een vergaderzaal, ga je naar het toilet of ga je koffie halen, dan draag je een mondkapje. Zit je in een vergaderzaal, aan een tafel of op een werkplek, dan kun je je mondkapje afdoen.
 • Hygiëne
  Er is meer aandacht voor hygiëne. Zo staat er een desinfectiezuil bij de ingang van ons pand. Binnen staat een tweede zuil en meerdere kleine desinfectiepompjes om je handen regelmatig te kunnen desinfecteren. En bij de tafels in de algemene ruimte staan speciale desinfectiesprays met keukenrol om je tafel na gebruik zelf schoon te maken.
  Verder zien we extra toe op voldoende ventilatie. Toiletten voor gasten en medewerkers zijn gescheiden én worden vaker schoongemaakt.
 • Catering
  Koffie- en theekannen gebruiken we niet meer. Er zijn wegwerpbekertjes beschikbaar en gasten pakken zelf hun koffie of thee uit de automaat.
  De lunch serveren we per persoon in een lunchbox. Deze zetten wij op een karretje klaar voor de zaal. Het is de bedoeling dat de lunch vervolgens in de zaal wordt opgegeten.

Gevolgen corona voor het werk van patiëntenorganisaties

We hebben al veel informatie en tips gepubliceerd over de gevolgen van corona voor het werk van patiënten- en cliëntenorganisaties. Van praktische tips voor online werken tot mooie blogs. Deze handige informatie voor het werk van patiënten- en cliëntenorganisaties in coronatijd hebben we voor je op een rij gezet.

Heb je vragen over de anderhalvemetermaatregelen op ons kantoor?

Cathy Kool staat je graag te woord

bel, mail of app Cathy