Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Coronacrisis? Ga online aan de slag!

Had jij je nét ingeschreven voor die ene bijeenkomst of cursus om je kennis (weer) op te krikken? Of was je dat van plan? Niet getreurd, wij stellen speciaal voor jou een deel van ons aanbod online beschikbaar. Dus kruip achter je pc en ga thuis aan de slag.

Online modules

Hieronder vind je de modules die nu online te volgen zijn. We doen natuurlijk ons uiterste best om dit aanbod steeds aan te vullen met nieuwe online modules. Je hoeft je alleen maar aan te melden. We stellen ze vooralsnog kosteloos open tot 1 juli 2020. Veel plezier en succes!

In 30 tot 45 minuten per module maak je je de belangrijkste kennis over het onderwerp eigen.

Het mes snijdt aan 2 kanten

Karin Hoek, adviseur leren en ontwikkelen bij PGOsupport: “We werken al langer aan modules in onze online leeromgeving. Om cursisten de mogelijkheid te bieden ook thuis een deel van een cursus te kunnen volgen.

Nu veel mensen vanuit huis moeten werken, grijpen wij deze kans aan om een aantal online modules versneld aan te bieden. Zo snijdt het mes aan 2 kanten. Cursisten hoeven niet stil te zitten. Ze kunnen kennismaken met de online mogelijkheden bij PGOsupport. En nu onze bijeenkomsten niet doorgaan, kunnen ook de trainers en adviseurs online verder.”