Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Coronavirus: denk mee in onze LinkedIn-groep!

Het zijn verwarrende tijden. Ook voor cliënten- en patiëntenorganisaties. Bij PGOsupport komen dan ook diverse vragen binnen over de gevolgen van het #coronavirus.

Het zijn vragen als: “Krijg ik juridische problemen als onze ALV niet doorgaat?”, “Hoe vraag ik werktijdverkorting aan voor mijn medewerkers?” of “Hoe gaat VWS straks om met onze subsidiebesteding?” 

Wij delen jullie zorgen en snappen dat er veel vragen zijn. PGOsupport doet er alles aan om je met de kennis die wij hebben verder te helpen. Je bereikt ons op dit moment het best via de mail of via het contactformulier.

Ook wij hebben echter nog niet op alle vragen antwoord. We werken aan een overzicht waarin we de meest gestelde vragen over de gevolgen van het coronavirus voor patiëntenorganisaties op een rij zetten. Binnenkort te vinden op onze website.

LinkedIngroep

Daarnaast verwijzen we je voor dit moment al wel graag naar onze PGOsupport linkedingroep. Met bijna 1000 leden die allemaal actief zijn voor een cliënten-of patiëntenorganisatie zijn er altijd mensen van collega-organisaties die in deze bijzondere tijden met je mee kunnen denken.

Sterkte iedereen!

Het PGOsupport team