Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Cursus volgen? Kies bewust!

De cursusagenda van PGOsupport is ook in het nieuwe jaar weer goed gevuld. Met op het eerste gezicht van alles wat. Ontdek de rode draad en stel je persoonlijke mix samen.

Met 67 verschillende cursussen biedt het complete assortiment van PGOsupport voor elk wat wils.

Zie je door de bomen het bos niet? Last van keuzestress? Niet nodig. Kijk, vergelijk en ontdek de samenhang in het aanbod. Wil je daar hulp bij? Neem gerust contact op.

Hapsnap of kies bewust

Ben je net op zoek naar die ene cursus om kennis of vaardigheden op te krikken? Helemaal prima. We hebben flink wat cursussen. Maak je keuze en meld je aan.

Maar... wist je dat veel van onze cursussen met elkaar samenhangen? Inhoudelijk zijn veel cursussen op elkaar afgestemd. Binnen thema’s, zoals:

  • Patiëntenparticipatie
  • Participatie in onderzoek
  • Financieel
  • Organisatie en vrijwilligers

Ook over de thema’s heen zijn er logische verbindingen. Met een mix uit het aanbod stel je je persoonlijke cursusroute samen. Zodat je de kennis en vaardigheden verzamelt voor jouw specifieke rol in je organisatie. Waarmee je nog meer impact kunt maken.  
De komende tijd gaan we de samenhang in het cursusaanbod verduidelijken. We beginnen met een voorbeeld: de cursus ‘Bewust beïnvloeden’.

Cursus ‘Bewust beïnvloeden’

In deze cursus leer je je punt goed voor het voetlicht te brengen. Je wilt iets van je gesprekspartner gedaan krijgen, hoe pak je dat aan? Je leert de juiste gespreksvaardigheden. Die zijn een belangrijke basis voor veel kernactiviteiten van patiënten- en cliëntenorganisaties. Denk aan inbreng van het patiëntenperspectief bij richtlijnontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek, maar ook bij belangenbehartiging in het algemeen. Zo kan ‘Bewust beïnvloeden’ de spil zijn van je persoonlijke cursuspad.

De 2-daagse cursus Bewust beïnvloeden is gepland op 10 maart.

Samenhang met andere cursussen

De cursus ‘Bewust beïnvloeden’, vormt een perfecte combinatie met bijvoorbeeld: ‘Een onderzoeksagenda maak je zo!’, ‘Participatie in wetenschappelijk onderzoek’, ‘Beoordelen van onderzoeksvoorstellen’, ‘Belangen behartigen en netwerken in de regio’ en ‘Chronische aandoening en werk: dat werkt’.
Kijk je verder dan 1 cursus, dan gaat er een opleidingswereld voor je open. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag wat in jouw situatie een goede keuze kan zijn.

Naar de cursusagenda.

Hulp nodig bij een bewuste keuze?

Wil je weten wat voor jou interessante cursussen zijn? Neem contact op met Karin de Lange. Zij helpt je graag op het juiste cursuspad. k.delange@pgosupport.nl

Bel of app mij op 06 4087 9453