Ga direct naar de content

Voorwaarden deelname cursussen

De cursussen in onze cursusagenda zijn exclusief voor mensen die actief zijn voor een landelijke patiënten- of cliëntenorganisatie.

Deel deze pagina:

Cursussen: exclusief voor patiëntenorganisaties

Onze cursussen en trainingen zijn exclusief toegankelijk voor mensen die actief zijn voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Deze cursussen kunnen we kosteloos aanbieden omdat het ministerie van VWS ons hiervoor de middelen beschikbaar stelt. 

Online modules: voor iedereen

De online modules zijn kosteloos toegankelijk voor iedereen die actief is in patiëntenparticipatie in zorg en welzijn. Denk aan mensen die actief zijn bij een zorgorganisatie, in onderzoek, bij een zorgverzekeraar, gemeente of andere maatschappelijke organisatie.

We rekenen op je deelname

Deelname aan een cursus of online module is kosteloos. Het ontwikkelen en aanbieden van cursussen is voor ons natuurlijk niet gratis. Daarom doen we een dringend beroep op je: schrijf je alleen in voor de cursus die past bij je rol, functie of ambities. En beschouw je inschrijving niet als vrijblijvend. We rekenen erop dat je na inschrijving ook deelneemt.

Als je een cursus hebt afgerond, ontvang je van ons een bewijs van deelname.

Cursussen voor onderzoekers of zorgorganisaties

Ook onderzoekers en zorgorganisaties kunnen bij ons terecht voor een cursus of training over het vormgeven van (patiënten)participatie. Deze trainingen maken we op maat. Lees meer hierover bij Advies bij onderzoek of neem vrijblijvend contact op met de academie om de mogelijkheden en de kosten te bespreken: academie@pgosupport.nl

Aanmelden

Voor een cursus

Je meldt je aan voor een cursus met het aanmeldformulier op de website, bij de betreffende cursus.

Voor een online module

Je meldt je aan voor een online module met het aanmeldformulier op de website, bij de betreffende online module. Na inschrijving ontvang je inloggegevens.

Reservelijst

Als een cursus vol is, vermeldt PGOsupport dat in de agenda. Je kunt dan niet meer inschrijven. Je kunt wel je gegevens achterlaten via het formulier ‘hou me op de hoogte’ op de cursuspagina. Dan nemen we contact met je op zodra er een plek vrijkomt of als we de cursus opnieuw organiseren.

Annuleren

Door de deelnemer

Kun je toch niet deelnemen? Geef het meteen of uiterlijk 14 dagen van tevoren aan ons door, per mail of telefonisch. Je mag ook zorgen dat een collega van je organisatie je plaats inneemt. Zo help je ons om onnodige kosten te voorkomen.

Door PGOsupport

PGOsupport kan een cursus tot 2 weken voor aanvang annuleren, bijvoorbeeld bij onvoldoende inschrijvingen.

Uitsluiting van deelname

PGOsupport kan een deelnemer die zich bij herhaling niet aan de voorwaarden houdt, uitsluiten van verdere deelname aan het cursusaanbod. Hierover neemt PGOsupport altijd contact op met de deelnemer en/of de organisatie die hij vertegenwoordigt.

Vragen

  • Met vragen over de opleidingen kun je terecht op academie@pgosupport.nl of telefonisch (030) 2040 700.
  • Heb je behoefte aan een cursus of opleiding die niet in ons cursusoverzicht staat? Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Bekijk de cursusagenda.

Meer weten?

Neem contact op met
Diçou de Groot

Diçou de Groot

opleidingscoördinator