Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden

Cursusvoorwaarden

Voorwaarden deelname aan cursussen en themabijeenkomsten.

  1. Voor wie
  2. Kosten
  3. Aanmelden
  4. Certificaat
  5. Annuleren
  6. Uitsluiting van deelname
  7. Vragen

1. Voor wie

De cursussen en themabijeenkomsten van PGOsupport zijn alleen toegankelijk voor vertegenwoordigers van patiënten- en cliëntenorganisaties.

Verifiëren

Om vast te stellen of een deelnemer verbonden is aan een patiënten- of cliëntenorganisatie kan PGOsupport zijn / haar naam en contactgegevens verifiëren bij deze organisatie.

Niet meer dan 3 mensen per organisatie

Voor de open cursussen geldt een maximum van 3 deelnemers per organisatie.

2. Kosten

Open cursussen

De open cursussen van de PGOsupport zijn kosteloos voor vertegenwoordigers van patiënten- en cliëntenorganisaties. Reiskosten zijn voor eigen rekening. Deelnemers betalen uitsluitend statiegeld. Met de statiegeldregeling stimuleren wij de opkomst en volledige deelname aan onze cursussen.

Statiegeld

Bij inschrijving voor een open cursus betaal je € 100,- statiegeld via iDEAL. Als je alle bijeenkomsten van de cursus volledig bijwoont, ontvang je het statiegeld terug. PGOsupport streeft ernaar het statiegeld 3 weken na afloop van de cursus terug te storten.

Onze open cursussen zijn gratis. Dat maakt de drempel om af te zeggen laag. Daarom hanteren we de statiegeldregeling strikt, ongeacht de reden van afmelding.

Masterclasses

Een masterclass biedt verdieping en is bedoeld voor de ervaren professional in patiëntenorganisaties. Deelname aan een masterclass kost € 50,- per dagdeel. De statiegeldregeling is niet van toepassing.

3. Aanmelden

Je meldt je aan voor een open cursus met een aanmeldingsformulier op de website van PGOsupport. Bij aanmelding betaal je € 100,- statiegeld via iDEAL.

Reservelijst

Als een cursus vol is, vermeldt PGOsupport dat in de agenda. Je kunt dan niet meer inschrijven, maar wel aangeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden. PGOsupport benadert je zodra er alsnog een plek vrijkomt.

4. Certificaat

Deelnemers ontvangen een certificaat als zij alle bijeenkomsten van de cursus hebben gevolgd.

5. Annuleren

Door de deelnemer

Tot 2 weken voor de (eerste) bijeenkomst van een cursus kun je je afmelden met terugbetaling van het statiegeld. Bij latere afmelding ontvang je het statiegeld niet terug. Je mag altijd een vervanger laten deelnemen.

Door PGOsupport

PGOsupport kan een cursus tot 2 weken voor aanvang annuleren, bijvoorbeeld bij onvoldoende inschrijvingen. Bij annulering door PGOsupport ontvang je uiteraard altijd het statiegeld terug, ongeveer 3 weken na de annuleringsdatum.

6. Uitsluiting van deelname

PGOsupport kan een deelnemer die zich bij herhaling niet aan de voorwaarden houdt, uitsluiten van verdere deelname aan het cursusaanbod. Hierover neemt PGOsupport altijd contact op met de deelnemer en/of de patiëntenorganisatie.

7. Vragen

Met vragen over de opleidingen kun je terecht op academie@pgosupport.nl of telefonisch (030) 2040 700.
Heb je behoefte aan een cursus of opleiding die niet in ons cursusoverzicht staat? Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Deel dit artikel