Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Cursusvoorwaarden

Voorwaarden deelname aan cursussen, masterclasses en themabijeenkomsten

  1. Voor wie
  2. Kosten
  3. Aanmelden
  4. Certificaat
  5. Annuleren
  6. Uitsluiting van deelname
  7. Vragen

1. Voor wie

De cursussen, masterclasses en themabijeenkomsten van PGOsupport zijn gericht op en toegankelijk voor vertegenwoordigers van partijen die zich inzetten voor kwaliteit van zorg en welzijn, zoals patiënten-/cliëntenorganisaties, zorgaanbieders, onderzoekers.

Niet meer dan 3 mensen per organisatie

Voor de open cursussen geldt een maximum van 3 deelnemers per organisatie.

2. Kosten

Open cursussen

De kosten voor deelname aan open cursussen verschillen per cursus. Vertegenwoordigers van patiënten- en cliëntenorganisaties kunnen in veel gevallen gebruikmaken van de statiegeldregeling.
Vertegenwoordigers van andere organisaties die willen inschrijven voor een cursus, nemen voor een prijsopgave eerst contact op via academie@pgosupport.nl of telefonisch (030) 2040 700.

Statiegeldregeling voor patiënten- en cliëntenorganisaties

Als vertegenwoordiger van een patiënten- of cliëntenorganisatie betaal je bij inschrijving voor een open cursus € 100,- statiegeld via iDEAL. Als je alle bijeenkomsten van de cursus volledig bijwoont, ontvang je het statiegeld terug. PGOsupport streeft ernaar het statiegeld binnen 3 weken na afloop van de cursus terug te storten.

Masterclasses

Een masterclass biedt verdieping en is bedoeld voor de ervaren professional. Deelname aan een masterclass kost € 50,- per dagdeel. De statiegeldregeling is niet van toepassing.

3. Aanmelden

Patiënten- en cliëntenorganisaties

Je meldt je aan voor een open cursus met het aanmeldingsformulier op de website, bij de betreffende cursus. Vertegenwoordigers van patiënten- en cliëntenorganisaties betalen bij aanmelding € 100,- statiegeld via iDEAL.

Andere organisaties

Vertegenwoordigers van andere organisaties nemen voor inschrijving contact op met academie@pgosupport.nl of telefonisch via (030) 2040 700.

Reservelijst

Als een cursus vol is, vermeldt PGOsupport dat in de agenda. Je kunt dan niet meer inschrijven, maar wel aangeven dat je op de hoogte gehouden wilt worden. PGOsupport benadert je zodra er alsnog een plek vrijkomt.

4. Certificaat

Deelnemers ontvangen een certificaat als zij alle bijeenkomsten van de cursus hebben gevolgd.

5. Annuleren

Door de deelnemer

Tot 2 weken voor de (eerste) bijeenkomst van een cursus kun je je afmelden met terugbetaling van het statiegeld of het betaalde cursusgeld. Bij latere afmelding ontvang je het statiegeld of cursusgeld niet terug. Je mag altijd een vervanger laten deelnemen.

Door PGOsupport

PGOsupport kan een cursus tot 2 weken voor aanvang annuleren, bijvoorbeeld bij onvoldoende inschrijvingen. Bij annulering door PGOsupport ontvang je uiteraard altijd het statiegeld terug, ongeveer 3 weken na de annuleringsdatum.

6. Uitsluiting van deelname

PGOsupport kan een deelnemer die zich bij herhaling niet aan de voorwaarden houdt, uitsluiten van verdere deelname aan het cursusaanbod. Hierover neemt PGOsupport altijd contact op met de deelnemer en/of de organisatie die hij vertegenwoordigt.

7. Vragen

Met vragen over de opleidingen kun je terecht op academie@pgosupport.nl of telefonisch (030) 2040 700.
Heb je behoefte aan een cursus of opleiding die niet in ons cursusoverzicht staat? Neem contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.