Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Academieparade-2019: kom proeven van ons aanbod

Donderdag 19 t/m zaterdag 21 september is het weer Academieparade bij PGOsupport: 3 dagen met boeiende workshops, ruimte voor netwerken en inspiratie opdoen.

Beeld academieparade

Nog ruimte in je agenda na de zomervakantie? Dan hebben we iets leuks voor je: de Academieparade. Van donderdag 19 tot en met zaterdag 21 september heb je keus uit workshops over 3 thema's:

  • Impact en bereik: als je impact zichtbaar is, krijg je meer bereik(t)
  • Het nieuwe leren: innovatieve techniek samen met beproefde didactiek
  • Jongeren: de jonge vrijwilliger centraal

Direct inschrijven

Kies je moment

Driemaal kans op een dag lang (of een uurtje) workshoppen, netwerken, inspiratie opdoen, vragen stellen en antwoorden krijgen over verschillende thema's.

Iedere dag is als een lopend buffet: kies waar je zin in hebt. Wil je alleen die ene workshop volgen: prima! Juist een hele dag inspiratie opdoen en netwerken? Ook goed. Wel even inschrijven graag bij de dag of dagen van je keuze. We maken er samen een feestje van.

Inspireren, ontdekken, netwerken

Heb je een vraag, een uitdaging, snode plannen of wilde ideeën? Grijp je kans, kom naar Utrecht en vraag ons het hemd van het lijf.

Doe meteen inspiratie op in wervelende workshops en boeiende inspiratiesessies, of vergroot je netwerk door nieuwe mensen te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Een uitstekende start van het nieuwe cursusseizoen, toch?

3 dagen, 3 thema’s

Het menu is elke dag anders. Klik op de links hieronder voor meer informatie over de dagprogramma’s en om je in te schrijven. Je kiest per dag de workshops die je wilt volgen en schrijft je daar voor in. 

Heb je vragen over de Academie(parade)?

Karin Hoek vertelt je graag meer. Neem contact op.

App of bel mij op 06 4063 0976