Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

De Academieparade: kom proeven van ons aanbod

Dinsdag 18 t/m zaterdag 22 september is het Academieparade bij PGOsupport: 4 dagen keus uit inspirerende workshops, spreekuren en sneakpreviews van onze cursussen en adviesdiensten.

Banner academieparade

Terug van zomervakantie? Dan hebben we iets leuks voor je: de Academieparade.

Van dinsdag 18 t/m zaterdag 22 september heb je 4 dagen keus uit talloze voorproefjes uit onze cursussen en adviesdiensten.

Kies je moment

4 x kans op een dag lang (of een uurtje) workshoppen, netwerken, inspiratie opdoen, vragen stellen en antwoorden krijgen rond ons aanbod.

Iedere dag is als een lopend buffet: kies waar je zin in hebt. Wil je alleen die ene workshop volgen: prima! Heb je alleen een specifieke vraag voor het spreekuur? Ook goed. Wel even inschrijven graag bij de dag van je keuze. We maken er samen een feestje van.

Inspireren, ontdekken, netwerken

De academiemedewerkers, de adviseurs en veel trainers van PGOsupport zijn die dagen aanwezig. Heb je een vraag, een uitdaging, snode plannen of wilde ideeën? Grijp je kans, kom naar Utrecht en vraag hen het hemd van het lijf.

Doe meteen inspiratie op in hun wervelende workshops, bezoek de spreekuren, onderwerp je aan quick scans en ontdek vooral de samenhang tussen cursussen en adviesdiensten. Een uitstekende start van het nieuwe cursusseizoen, toch?

4 dagen, 4 thema’s

Het menu is elke dag anders. Klik op de links hieronder voor meer informatie over de dagprogramma’s. Je kiest per dag de workshops die je wilt volgen en schrijft je daar voor in.

Schrijf je in en kom kennismaken

Voor deelnemers zijn er geen kosten verbonden aan deze dag. Je bent van harte welkom! Wel vragen we je om je in te schrijven.
Heb je je aangemeld, dan rekenen we op je komst. Ben je onverhoopt verhinderd? Laat het ons tijdig weten. Je kunt kosteloos annuleren tot en met donderdag 13 september. Bij annulering na deze datum brengen we € 25,- per persoon in rekening voor de kosten die wij maken.

Inschrijven? Klik op de hyperlinks hierboven.

Heb je vragen over de Academie(parade)?

Karin Hoek vertelt je graag meer. Neem contact op.

App of bel mij op 06 4063 0976