Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
hoe breng ik mijn ervaring over?

'De VN-ambassadeur vertelt'

Niet gepland
Duur 2 dagdelen
Doelgroep Ambassadeurs van het project 'VN-ambassadeurs aan de slag'
Kosten geen
Niveau Basis 
Leerpad Gespreksvaardigheden
Hou me op de hoogte

Maatwerktraining waarin je als VN-ambassadeur leert om het VN-verdrag vaardiger en handiger uit te leggen.

Hoe kun je als VN-ambassadeur het VN-verdrag zo uitleggen dat het bij de luisteraars het meeste effect heeft en liefst, dat ze er ook iets mee gaan doen? Daar gaan we in deze maatwerkcursus van 2 middagen een antwoord op zoeken.

De training is specifiek voor de ambassadeurs van het project “VN-ambassadeurs aan de slag” en is bedoeld om vaardiger en handiger te worden in het uitleggen van het VN-verdrag.

Vooraf aan elke trainingsmiddag is er een gezamenlijke lunch. En ook tijdens en na de bijeenkomst is er volop ruimte om elkaar nader te leren kennen.

Inhoud

In deze cursus wordt de kern van het VN-verdrag voor rechten van mensen met een beperking behandeld.

Vervolgens wordt geoefend met de belangrijkste communicatieve vaardigheden die een VN-ambassadeur moet kunnen toepassen:

  • Gestructureerd informatie overbrengen
  • Inspirerend en motiverend vertellen
  • Luisteren, samenvatten en doorvragen
  • Invloed van non-verbale communicatie
  • Vertrouwen bouwen
  • Overtuigen en beïnvloeden

Voor wie?

Mensen die zich als VN-ambassadeur hebben aangemeld bij de Coalitie voor Inclusie. En die graag willen leren hoe zij het verdrag vanuit hun ervaring als VN-ambassadeur het beste over kunnen dragen aan toehoorders bij gemeente, onderwijsorganisaties , vervoersbedrijven en dergelijke.

NB: Deelname aan beide middagen is een voorwaarde.  

Trainers

De trainingen worden gegeven door Hermien Dannenberg en Sophie Asselbergs of Hermien Dannenberg en Eva Keblusek.

Belangstelling?

Heb je belangstelling? Maak het kenbaar via het Hou me op de hoogte formulier onderaan de pagina. Als je je woonplaats invult in het veld 'Functie', sturen wij je bericht zodra we de training plannen in jouw regio. 

Trainers

Hermien Dannenberg – Trainer

Hermien Dannenberg

Hermien Dannenberg richt zich vanuit haar bedrijf Movimente op groei en ontwikkeling binnen organisaties. Na haar studie Nederlandse taal en cultuur verdiepte ze zich in verschillende communicatiestijlen. Ze heeft ervaring in uiteenlopende branches.

Eva Keblusek – Trainer

Eva Keblusek

Eva Keblusek richt zich vanuit haar bedrijf Movimente op het delen van kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke groei, communicatie en samenwerking. Naast psychotherapie volgde ze opleidingen op het gebied van communicatie en leiderschap.

Sophie Asselbergs – trainer

Sophie Asselbergs

Sophie Asselbergs is werkzaam als trainer en coach. Ze begeleidt mensen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Haar specialisatie is psychische klachten op de werkvloer. Zij traint managers, psychologen en bedrijfsartsen in het begeleiden van mensen die uitgevallen zijn van werk wegens psychische problemen.

Hou me op de hoogte

Laat je gegevens achter, dan weten we dat er belangstelling is. We berichten je als we deze bijeenkomst gaan plannen.

* Deze velden zijn verplicht

Je naam:
Aanhef
Nieuwsbrief