Ga naar de hoofdcontent
hoe breng ik mijn ervaring over?

'De VN-ambassadeur vertelt'

Duur 2 dagdelen
Doelgroep Ambassadeurs van het project 'VN-ambassadeurs aan de slag'
Locatie Zorgbelang Gelderland, Arnhem
Niveau Basis 
Leerpad Communicatie
Inschrijven

Maatwerktraining waarin je als VN-ambassadeur leert om het VN-verdrag vaardiger en handiger uit te leggen. De training vindt plaats op donderdag 21 september en vrijdag 6 oktober in Arnhem.

Hoe kun je als VN-ambassadeur het VN-verdrag zo uitleggen dat het bij de luisteraars het meeste effect heeft en liefst, dat ze er ook iets mee gaan doen? Daar gaan we in deze maatwerkcursus een antwoord op zoeken.

De training is specifiek voor de ambassadeurs van het project “VN-ambassadeurs aan de slag” en is bedoeld om vaardiger en handiger te worden in het uitleggen van het VN-verdrag.

Vooraf aan de trainingsmiddag is er een gezamenlijke lunch. En ook na afloop bieden we de gelegenheid om elkaar nader te leren kennen onder het genot van een hapje en drankje.

Inhoud

In deze cursus wordt de kern van het VN-verdrag voor rechten van mensen met een beperking behandeld.

Vervolgens wordt geoefend met de belangrijkste communicatieve vaardigheden die een VN-ambassadeur moet kunnen toepassen:

  • Gestructureerd informatie overbrengen
  • Inspirerend en motiverend vertellen
  • Luisteren, samenvatten en doorvragen
  • Invloed van non-verbale communicatie
  • Vertrouwen bouwen
  • Overtuigen en beïnvloeden

Voor wie?

Mensen die zich als VN-ambassadeur hebben aangemeld bij de Coalitie voor Inclusie. En die graag willen leren hoe zij het verdrag vanuit hun ervaring als VN-ambassadeur het beste over kunnen dragen aan toehoorders bij gemeente, onderwijsorganisaties , vervoersbedrijven en dergelijke.

NB: Deelname aan beide middagen is een voorwaarde.  

Heb je belangstelling? Meld je dan zo snel mogelijk aan.

Trainers

Hermien Dannenberg – Trainer

Hermien Dannenberg

Hermien Dannenberg richt zich vanuit haar bedrijf Movimente op groei en ontwikkeling binnen organisaties. Na haar studie Nederlandse taal en cultuur verdiepte ze zich in verschillende communicatiestijlen. Ze heeft ervaring in uiteenlopende branches.

Eva Keblusek – Trainer

Eva Keblusek

Eva Keblusek richt zich vanuit haar bedrijf Movimente op het delen van kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke groei, communicatie en samenwerking. Naast psychotherapie volgde ze opleidingen op het gebied van communicatie en leiderschap.

Inschrijving bijeenkomst

Je naam:
Aanhef
Voorzieningen
Nieuwsbrief

* Deze velden zijn verplicht.

Deel dit artikel