Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
maatwerk Stomavereniging en BVN

*Effectief presenteren voor gastdocenten

Cursusdetails

Voor wie
Voor vrijwilligers van Stomavereniging en Borstkankervereniging Nederland (BVN) die al een les- of trainersbevoegdheid bezitten.
Bekijk de cursusvoorwaarden icon.new_tab.title

In deze cursus leer je hoe je effectief je eigen ervaringsverhaal presenteert , live en online. Met als doel om je impact tijdens gastlessen, workshops en online sessies te vergroten.

Cursusopzet:

Het eerste deel van de cursus vindt live plaats, op locatie. Gedurende een dag ga je aan de slag met je presentatievaardigheden en je ervaringsverhaal aan de hand van specifieke technieken en oefeningen. Ook leer je hoe je je verhaal onder kunt brengen in het grotere geheel, bijv. In een gastles. En natuurlijk oefen je met het gebruik van PowerPoint, maar ook met gebruik van beelden en voorwerpen.

Zo’n 3 weken na de bijeenkomst volgt voor iedere deelnemer een online sessie van 2 uur, waarin aandacht besteed wordt aan ‘online’ presenteren, bijvoorbeeld via Zoom, Skype of Teams.
Wat werkt wel en wat werkt online minder goed. De focus ligt ook in deze sessies op het impactvol vertellen van je verhaal via online media en minder op de technische aspecten van het online presenteren.

Let op
In verband met het kunnen bieden van voldoende persoonlijke aandacht zal de cursusgroep voor de online sessie opgesplitst worden in 2 subgroepen. Elke deelnemer ontvangt vooraf een link naar een van de twee geplande online sessies.

 

Online sessie 1: woensdag 4 november van 10.00u tot 12.00u (voor deelnemers Stomavereniging)

Online sessie 2: woensdag 4 november van 14.00u tot 16.00u (voor deelnemers BVN)

Thijs Roovers – Trainer

Thijs Roovers

Thijs Roovers is acteur en theatermaker. Vanuit zijn eigen bedrijf de Zaak Roovers richt hij zich als trainer, acteur, adviseur en coach op verandermanagement binnen bedrijven en instellingen.

Kies data en locaties voor:

*Effectief presenteren voor gastdocenten

  • Dag 1
    wo. 14 okt. 2020
  • Dag 2
    wo. 4 nov. 2020
  • Dag 3
    wo. 4 nov. 2020
  • Trainer(s) Thijs Roovers
Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar

Zit de juiste datum of locatie er niet bij?

Dan houden we je graag op de hoogte per e-mail wanneer deze cursus opnieuw wordt ingepland.