Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Frank Verschuur

“Je vertrouwde werkwijze loslaten om samen een nieuwe vorm te kunnen vinden.”

Foto Frank Verschuur

De zorg is een versnipperd en complex landschap. Het is voor alle partijen -zorgorganisaties, verzekeraars, overheid en cliënten- inmiddels wel duidelijk dat er iets moet veranderen. Men experimenteert daarom met nieuwe organisatievormen en technologieën. Het succesvol ontwikkelen en invoeren daarvan vraagt om goede samenwerking tussen gemeenten, verzekeraars, zorgaanbieders, vrijwilligers-organisaties... en hopelijk ook cliëntenorganisaties.

Daarnaast zijn competenties nodig op het gebied van structuurontwerp en aanpak van verandering. Zoals een huisarts het eens verwoordde: “We moeten allemaal eerst leren om onze vertrouwde werkwijze los te laten, om samen een nieuwe vorm te kunnen vinden”.

Eerst in het bedrijfsleven en vanaf 2010 ook in de zorg vanuit mijn bedrijf VieR Organisatie Innovatie, hielp ik mensen bij het tot stand brengen van nieuwe organisatievormen. Bij PGOsupport kan ik mijn passie realiseren: het begeleiden van partijen die graag zorg en welzijn willen vernieuwen.

Vragen over organisatie-innovatie? 

Wil jij investeren in visieontwikkeling op nieuwe organisaties in zorg en welzijn en misschien zelf meebouwen? Neem contact met mij op of maak een afspraak:

E-mail: f.verschuur@pgosupport.nl
Telefoon: 06 8129 9176