Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Gevolgen coronamaatregelen voor onze dienstverlening

De 1,5-metermaatregelen hebben met name gevolgen voor de cursussen en de verhuur van vergaderruimte.

Minder mensen en meer hygiëne

 • 1,5-metermaatregel
  Door de 1,5-metermaatregel kunnen er maximaal 20 mensen in ons pand tegelijk aanwezig zijn. We verdelen de ruimte zo goed mogelijk tussen onze cursussen, verhuur van vergaderruimte en onze medewerkers. In een zaal kunnen maximaal 10 mensen tegelijk aanwezig zijn. We hebben duidelijk aangegeven wat de looproutes zijn en waar je kunt zitten. 
 • Hygiëne
  Er is meer aandacht voor hygiëne. Zo staat er bij de ingang van ons pand een desinfectiezuil. Op verschillende plekken staan desinfectiepompjes om je handen regelmatig te kunnen desinfecteren.
  We zien extra toe op voldoende ventilatie. Toiletten voor gasten en medewerkers zijn gescheiden én worden vaker schoongemaakt.
 • Catering
  Koffie- en theekannen gebruiken we niet meer. Er zijn wegwerpbekertjes beschikbaar en gasten pakken zelf hun koffie of thee uit de automaat.
  De lunch serveren we per persoon in een lunchbox. Deze zetten wij op een karretje klaar voor de zaal. Het is de bedoeling dat de lunch vervolgens in de zaal wordt opgegeten.

Cursussen op kleinere schaal

Met bovengenoemde regels als achtergrond, organiseren wij op kleine schaal op onze locaties weer verschillende cursussen. Per cursus kunnen wij – inclusief trainer – nu maximaal 10 mensen toelaten.

Ruimte huren

Wanneer je als patiënten- of cliëntenorganisatie een vergaderruimtes huurt, kunnen we maximaal 10 gasten toelaten. In het weekend - wanneer er geen medewerkers en cursusdeelnemers aanwezig zijn - is er soms meer mogelijk.

Wil je een ruimte reserveren? Doe dit dan ruim van tevoren. Hou daarbij rekening met de beperkte zaalcapaciteit. Lees de voorwaarden om een ruimte te kunnen huren en gebruik bij voorkeur het reserveringsformulier. Heb je vragen? Neem contact op met Cathy Kool, onze facilitair manager.

Gevolgen corona voor het werk van patiëntenorganisaties

We hebben al veel informatie en tips gepubliceerd over de gevolgen van corona voor het werk van patiënten- en cliëntenorganisaties. Van praktische tips voor online werken tot mooie blogs. Deze handige informatie voor het werk van patiënten- en cliëntenorganisaties in coronatijd hebben we voor je op een rij gezet.

Heb je vragen over de anderhalvemetermaatregelen op ons kantoor?

Cathy Kool staat je graag te woord

bel, mail of app Cathy