Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Gezocht: deelnemers voor gebruikersgroep digitale toegankelijkheid

PGOsupport zoekt ervaringsdeskundigen die demo’s gaan geven in de zorgsector. Om samen met patiëntenorganisaties digitale zorg toegankelijker te maken.

Met de demo’s wil PGOsupport zorgaanbieders laten zien welke toegankelijkheidsdrempels mensen tegenkomen bij digitale zorg.

Wie we zoeken

We zoeken daarom mensen die digitaal vaardig zijn en die willen dat iedereen gebruik kan maken van digitale zorg. Zij hebben ervaring met beperkingen van bijvoorbeeld persoonlijke gezondheidsomgevingen, patiëntenportalen of andere e-healthtoepassingen. En kunnen dat vertalen naar betere toegankelijkheid van deze digitale zorg voor iedereen.

Zodra we een demo organiseren, benaderen we deelnemers uit de gebruikersgroep. Zij krijgen voor hun bijdrage een tegemoetkoming van €100 per sessie. Eventuele reiskosten worden vergoed. 

Meer informatie en aanmelden

Zijn er binnen jouw patiëntenorganisatie of achterban mensen die deel willen nemen aan de gebruikersgroep? Dan horen we dat graag.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Bart Borsje, adviseur digitale toegankelijkheid, via b.borsje@pgosupport.nl of 06 4049 3492. Ook vragen beantwoordt Bart graag.

Bovendien…

  • We waarderen het als je deze oproep verspreidt in je netwerk. Bijvoorbeeld met een artikel in het ledenblad of een bericht op sociale media. Communicatieadviseur Judith Winnen helpt je hier graag mee: j.winnen@pgosupport.nl.
  • Ken je de handreiking voor toegankelijke digitale zorg al? Download ‘m via www.pgosupport.nl/digitalezorg. Papieren versies zijn (kosteloos) op te vragen met een mailtje naar facilitair@pgosupport.nl.

 

Meer weten over de gebruikersgroep digitale toegankelijkheid?

Bart kan je er alles over vertellen!

Stuur een e-mail naar Bart