Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Goed voornemen voor 2019: fris je kennis op!

Maak een vliegende start in 2019 met nieuwe kennis en kunde op zak! Onze cursusagenda staat weer boordevol aantrekkelijke activiteiten. Daarmee spijker je je kennis en vaardigheden bij en breid je je netwerk uit met nieuwe contacten.

In de eerste helft van 2019 staan al meer dan 20 cursussen gepland. Kies uit het ruime cursusaanbod en schrijf je in! 

De volgende cursussen starten binnenkort, zit er iets voor jou tussen?

7 februari: Bladen maken

Hoe maak je met een klein budget een tijdschrift of blad? Natuurlijk wil je de mooiste foto’s, de beste vormgever en het prachtigste drukwerk, maar dat is niet altijd haalbaar. In deze cursus krijg je tips en trucs waarmee het volgende nummer van je blad – met exact dezelfde middelen als altijd – nog beter wordt. 

Meer informatie over en inschrijven voor Bladen maken

12 februari: Bewust beïnvloeden

Hoe beïnvloed je zorgverzekeraars, zorgverleners of de overheid om je doelen te bereiken? Je gaat in rollenspellen aan de slag met eigen praktijkvoorbeelden en ontdekt welke persoonlijke eigenschappen het beïnvloedingsproces belemmeren of bevorderen. Gevolg: je kunt beter beïnvloeden in complexe situaties. Handig toch?

Meer informatie over en inschrijven voor Bewust beïnvloeden

14 maart: Vlinderen en vlooien in je regio

Wil jij lokaal of regionaal meer impact voor je achterban bereiken? Via praktijkvoorbeelden maak je kennis met collectieve lokale belangenbehartiging. Je krijgt inzicht in je netwerk en hoe je dat inzet. En je maakt een start met een actieplan op een thema dat voor jouw organisatie actueel is.

Meer informatie over en inschrijven voor Vlinderen en vlooien in je regio

4 april: Bloggen

Wil je graag (vaker) bloggen om je organisatie te profileren en je boodschap uit te dragen? In deze cursus leer je hoe je met een goede blog je doelgroep meer bij je organisatie betrekt en vaker naar je site laat terugkeren. Met leuke oefeningen en tips kom je voortaan sneller tot boeiende verhalen.

Meer informatie over en inschrijven voor Bloggen

Mis je iets in ons cursusaanbod?

In het volledig cursusaanbod vind je alle cursussen die we aanbieden. Is een cursus niet gepland? Laat je gegevens achter, dan weten wij dat er belangstelling is. En jij krijgt bericht zodra we de cursus weer gepland hebben. Dan kun je als eerste inschrijven.

Mis je iets in het aanbod?

Laat het weten, dan bekijken we of de verlangde cursus in ons aanbod past: academie@pgosupport.nl

Of bel Karin de Lange: 06 4087 9453