Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Gratis!

Met een beperkt budget toch bergen verzetten. Het is de kunst voor veel patiënten- en cliëntenorganisaties. Kosteloze hulp van een professional of een gratis cursus bij PGOsupport is dan welkom. Maar er zijn meer (bijna) gratis diensten en producten.

Gratis bij PGOsupport

De meeste diensten van PGOsupport zijn kosteloos voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties. Maak er gebruik van. Daarnaast zijn er tal van bedrijven en organisaties die voor goede doelen en patiëntenorganisaties hun diensten (nagenoeg) gratis aanbieden. We zetten een aantal op een rij.

Gratis adverteren op Google

Heeft je organisatie een ANBI-status? Dan kun je gratis gebruikmaken van Google AdWords, adverteren op Google. Dankzij een programma voor goede doelen: Google Grants. Daarmee krijg je tot 10.000 dollar per maand aan advertentiebudget. Helemaal voor nop.

(Bijna) gratis nieuwe ICT

Techsoup levert non-profitorganisaties met ANBI- of SBBI-status (bijna) gratis de modernste technologie van grote IT-bedrijven. Donaties van bijvoorbeeld Microsoft, Adobe, Cisco en Symantec. Techsoup rekent slechts 5% administratiekosten, waardoor je 95% korting ontvangt. Bijvoorbeeld op kantoorsoftware, netwerkapparatuur, antivirus, crm-systemen, noem maar op. Bekijk de volledige catalogus. Zie voor meer informatie www.techsoup.nl

Online trainingen

Diverse bedrijven bieden regelmatig gratis webinars (online trainingen) aan over allerlei onderwerpen. Ken je onze webinars al? Bekijk het overzicht van PGOsupport online trainingen.

Ook interessant zijn de gratis webinars van Nederland Filantropieland. Dat is Nederlands grootste community van bestuurders en medewerkers in de filantropie (liefdadigheid).

Maandelijks organiseert Nederland Filantropieland een of meer webinars over communicatie, fondsen- of ledenwerving, marketing en meer. De meeste kun je kosteloos volgen (wel gratis registreren). Kijk op www.nlfl.nl/webinars

Wil je meer leren over online marketing? Meld je dan aan voor het gratis online cursusprogramma van Google: De Digitale Werkplaats.

Speciale acties en aanbiedingen

Specifieke acties die we tegenkomen, maken we vooral via onze social media bekend. Hou @pgosupport op Twitter, Facebook en/of LinkedIn dus in de gaten!

Vraag het PGOsupport

Patiënten- en cliëntenorganisaties kunnen gratis gebruikmaken van de diensten van PGOsupport. Dat is mogelijk dankzij financiering door het ministerie van VWS. Aarzel niet om een beroep op ons te doen, onze adviseurs bespreken graag met je wat we voor je organisatie kunnen betekenen!