Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Handig: zelfstudie met open online colleges

Geen tijd om naar een cursus te komen? Benieuwd naar de inhoud van een cursus? Ga (alvast) aan de slag met de gratis online open colleges van PGOsupport.

Blended learning

Online leren heeft de toekomst. Wij geloven vooral in de combinatie met contactonderwijs, het zogenoemde blended learning. De persoonlijke uitwisseling behoudt zijn kracht. Leren op het moment en de plek die je het beste uitkomt, heeft natuurlijk ook zijn voordelen. Vooral voor wie het reizen en de bijeenkomsten net iets te veel is.

Online colleges

Daarom biedt PGOsupport in toenemende mate online colleges aan. Presentaties op video met de slides ernaast. Zo hebben we online colleges over:

In een half uurtje fris je je kennis op en doe je nieuwe inspiratie op.

E-learning patiëntenvertegenwoordiging

Een stap verder dan een webcollege gaat e-learning. Bij e-learning ga je ook zelf aan de slag. Met vragen, testjes en eventueel een toets. PGOsupport bewerkte de Engelstalige e-learning over patiëntenvertegenwoordiging (European Patient Ambassador Program) naar een Nederlandse versie.

De e-learning bestaat uit 7 modules. De modules geven in relatief korte tijd inzicht in mogelijkheden die een ervaringsdeskundige heeft om een actieve rol te spelen als patiëntenvertegenwoordiger. Iedere module biedt een combinatie van achtergrondinformatie, concrete voorbeelden en oefeningen.

Ga naar de e-learning patiëntenvertegenwoordiging Klik op het Nederlandse vlaggetje voor de Nederlandse versie. Om toegang te krijgen, is eerst registratie vereist.

Anders nog iets?

Bekijk ons volledige cursusaanbod.

Staat jouw cursus er niet tussen? Of wil je meer informatie over een cursus?

Karin Hoek, adviseur leren en ontwikkelen, is je graag van dienst