Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Handreiking over patiëntenparticipatie bij digitale zorg geüpdatet

De brochure 'Samenwerken met patiënten = Digitale zorg die werkt' was aan een update toe. De herziene versie is nu te downloaden en aan te vragen.

7 aanbevelingen voor succesvol samenwerken met patiënten

Digitale zorg (ook wel e-health genoemd) samen met gebruikers ontwikkelen, is nog lang niet vanzelfsprekend. Met patiëntenorganisaties Ieder(in), MIND, Patiëntenfederatie Nederland en adviesorganisatie IKONE maakten wij daarom voor de E-healthweek 2018 een handreiking voor patiëntenparticipatie bij de ontwikkeling van digitale zorg. De handreiking ‘Samenwerken met patiënten = Digitale zorg die werkt’ geeft in 7 stappen praktische aanbevelingen, praktijkvoorbeelden en handige tips.

De brochure Samenwerken met patiënten in een rijtje

Vernieuwde brochure bestellen

De brochure was aan een update toe. De nieuwe, herziene versie is nu te downloaden. Liever een fysiek exemplaar bestellen? Neem contact op via (030) 2040 700 of stuur een berichtje naar facilitair@pgosupport.nl.

Ons advies: werk vanaf het begin samen met patiënten

Met een handreiking alleen zijn we er natuurlijk nog niet. Wij werken daarom dagelijks aan meer samenwerking met patiënten door de ontwikkeling van kennis, werkmethoden, scholing en ondersteuning van succesvolle patiëntenparticipatie. Alleen daarmee komen we tot digitale zorg die de zorg écht verbetert en mensen helpt aan hun gezondheid te werken.

Benieuwd naar ons streven of heb je vragen?

Margriet praat graag met je door over digitale zorg!

Stuur Margriet een e-mail