Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

"Huiselijke sfeer met hightech faciliteiten"

Wie binnenstapt bij PGOsupport, wordt waarschijnlijk meteen verwelkomd door facilitair manager Cathy Kool.

Voor veel bezoekers is zij dan ook het bekendste gezicht van de organisatie. "Om patiëntenorganisaties nog beter van dienst te kunnen zijn, gaan we ons kantoor deze zomer ingrijpend verbouwen en opnieuw inrichten."

Compleet inclusief catering

Centraal in het land, vlakbij de snelweg, prima bereikbaar met het OV. Dat veel patiëntenorganisaties graag gebruikmaken van de vergaderruimten van PGOsupport is niet verwonderlijk.
Van maandag tot en met zaterdag worden de 5 zalen die het kantoor telt intensief gebruikt door kleine en grotere groepen – van 6 tot 60 personen. Daarnaast worden de ruimten regelmatig gebruikt voor cursussen die PGOsupport zelf organiseert.

Dat betekent volop werk voor Cathy Kool en haar team. Zij zorgen voor een persoonlijke ontvangst en een vlekkeloze organisatie. "We zetten niet alleen de koffie en thee klaar, maar we zorgen er ook voor dat alle benodigde materialen aanwezig zijn. En desgewenst kunnen we allerlei maaltijden laten cateren."

Verbouwing voor moderne uitstraling

Met de aanstaande verbouwing moeten de zalen niet alleen een moderne uitstraling krijgen. De vergadervoorzieningen krijgen ook een technische update zodat bezoekers vanaf hun laptop bijvoorbeeld draadloos presentaties kunnen verzorgen. Daarnaast is het de bedoeling dat 2 zalen worden voorzien van een flexibele tussenwand, zodat ze straks geschikt zijn voor bijeenkomsten van grotere groepen tot 120 personen.

"Vanaf september kun je hier dus nog beter terecht voor vergaderingen, recepties en miniconferenties, zegt Cathy Kool. "We streven naar een informele, huiselijke sfeer, met werkruimtes en hoekjes waar ook kleine groepjes mensen even met elkaar kunnen overleggen."

Gastvrije thuisbasis

Uiteindelijk wordt de sfeer bij PGOsupport natuurlijk bepaald door de mensen die er rondlopen. "De deuren van de werkruimten staan in principe open, zodat je als bezoeker gemakkelijk één van onze adviseurs of medewerkers kunt aanspreken. Dat is een bewuste keuze", benadrukt Cathy.
"Zo willen we een gastvrije thuisbasis zijn voor patiëntenorganisaties en al onze bezoekers: een inspirerende ontmoetingsplek waar iedereen zich welkom voelt. Elke dag opnieuw probeer ik dat waar te maken."

Terug naar Jaarverslag 2016

Vragen of opmerkingen?

Wil je reageren? Mail je vragen of opmerkingen dan aan Cathy Kool c.kool@pgosupport.nl

vergaderruimte reserveren