Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Joos Vaessens

"Liefst geen enkel besluit over de hoofden van mensen heen."

Foto Joos Vaessens

Het verbaast me altijd weer hoe gemakkelijk het is om het te hebben over de kwaliteit van dienstverlening, zonder de mensen om wie het gaat daarbij te betrekken. Voordat je het weet wordt er voor je beslist. Het mooist zou zijn dat er uiteindelijk geen enkel besluit meer over de hoofden van mensen heen wordt genomen.

Al jaren werk ik in de gezondheidszorg. Ik heb me als trainer, organisatieadviseur, interimmanager en bestuurder beziggehouden met het thema organisatieontwikkeling. Met die ervaring wil ik graag een bijdrage leveren die zich richt op het verhogen van de kwaliteit van zorg en de kwaliteit van leven.

Vanuit PGOsupport doen wij dat enerzijds door met patiënten- en gehandicaptenorganisaties te zoeken naar de beste manieren om zich verder te ontwikkelen en hen te ondersteunen bij het maken van strategische keuzes. Daardoor zijn zij beter in staat om hun ervaringsdeskundigheid over het voetlicht te krijgen. Anderzijds werken wij bij bijv. zorgaanbieders, overheden en verzekeraars aan het vergroten van kennis, kunde en inzicht rond het thema patiëntenparticipatie, zodat zij dat van meet af aan serieus nemen. 

Vragen?

Neem contact met mij op of maak een afspraak:

E-mail: j.vaessens@pgosupport.nl        
Telefoon: 06 5383 6064