Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Joos Vaessens vertrekt bij PGOsupport

Joos Vaessens, directeur-bestuurder van PGOsupport, heeft besloten half juli de organisatie te verlaten. Na 5 jaar kiest hij ervoor om de bakens te verzetten.

De raad van toezicht van PGOsupport start binnenkort met de werving en selectie van een nieuwe directeur-bestuurder.

Update 25 maart 2020: De werving is gestart. Je vindt de vacaturetekst op de website van Bosman & Vos. De reactietermijn sluit op 15 april 2020.

Ondernemende kennis- en adviespartner

Joos heeft van PGOsupport een ondernemende kennis- en adviespartner gemaakt voor partijen die zich inzetten voor kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven. Voor hem staat voorop dat burgers, patiënten en cliënten zorg en ondersteuning krijgen die aansluit bij hun behoeften en keuzen. Impact hebben en het bereik vergroten zijn voor hem belangrijk. Onder zijn leiding is PGOsupport uitgegroeid tot een stevige organisatie.

Joos Vaessens
Joos Vaessens

Joos Vaessens: “Nu deze stappen in de organisatie gezet zijn, wil ik de bakens verzetten. Voor de organisatie is het tijd voor een nieuwe bestuurder. Voor mij is het tijd om ruimte te maken om op zoek te gaan naar een nieuwe opdracht.”

Raad van toezicht: impact verbreed

De raad van toezicht is Joos dankbaar voor alles wat hij de afgelopen jaren voor en met PGOsupport heeft gedaan. 

Lottie van Starkenburg, voorzitter van de raad van toezicht: “Onder Joos' leiding is de impact van PGOsupport vergroot en verbreed. We hebben alle vertrouwen in de organisatie die hij heeft neergezet. Wij wensen Joos veel succes bij zijn volgende stappen.”