Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Karin de Lange

"Met passend cursusaanbod de impact van organisaties vergroten."

Portret van Karin de Lange, manager Academie bij PGOsupport

Ik zet me dagelijks in om het cursusaanbod van onze Academie steeds beter te maken en aan te laten sluiten op de behoeften van onze doelgroep. Zo doen onze cursisten de kennis en vaardigheden op die zij écht nodig hebben, om daarmee uiteindelijk de maatschappelijke impact van hun (patiënten)organisatie te vergroten.

We doen steeds meer aan marketing van onze Academie en werken continu aan de doorontwikkeling van het cursusaanbod. Bijvoorbeeld door cursussen in de regio aan te bieden en een online leeromgeving op te zetten. Zo is leren niet langer gebonden aan onze locatie in Utrecht, maar steeds meer tijd- en plaatsonafhankelijk. En we spelen met het cursusaanbod sneller in op de actualiteit.

Binnen PGOsupport help ik mijn collega’s om de processen rondom cursussen en scholing zo goed mogelijk neer te zetten. En ik leg de juiste verbindingen. Door te zorgen dat er een goede link is tussen ons advieswerk en het cursusaanbod bijvoorbeeld. Of door ons aanbod rond een bepaald onderwerp met elkaar te verbinden, zodat er een soort routekaart ontstaat waarin iedereen zijn rol pakt. Zo wordt het voor cursisten steeds helderder wat ze bij ons kunnen komen halen.

Heb je vragen over onze cursussen of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met mij op of maak een afspraak:

E-mail: k.delange@pgosupport.nl
Telefoon: 06 4087 9453