Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Karin Hoek

"De betrokkenheid van onze cursisten is de beste voedingsbodem om ‘te willen weten hoe het zit’"

Foto Karin Hoek

Leren is ‘willen weten hoe het zit’. Nieuwsgierig zijn naar een oplossing voor een knelpunt, naar nog meer impact willen bereiken met het werk dat je doet.

Hoe verschillend ook, de cursisten van PGOsupport zijn stuk voor stuk zeer betrokken bij het werk dat ze doen. Die betrokkenheid zie ik als dé basis voor hun leervraag: je wilt je werk zo goed mogelijk doen, maar soms heb je daarvoor net niet de kennis of vaardigheden die passen. Of vraagt een verandering in je werk of in de organisatie om nieuwe kennis, vaardigheden of gedrag. Zo ontstaat een leervraag.

Met die leervraag ga ik aan de slag. Waar sta je nu? Waar loop je tegenaan? Wat wil je beter doen? Wie of wat heb je nodig om je daarbij te helpen? En: wanneer ben je tevreden over het resultaat? Vanuit nieuwsgierigheid geef ik vorm aan een leersituatie die écht past bij de leervraag. Op individueel niveau, maar ook voor een team of een hele organisatie.

We ontwikkelen ook steeds meer mogelijkheden om een leersituatie op maat aan te bieden. Bijvoorbeeld met online modules. Daarmee krijgen cursisten meer regie over hoe, wanneer en in welk tempo zij willen leren. Met daarin altijd aandacht voor het sociaal leren: leren van en met elkaar door ontmoeting – online en fysiek.

Heb jij ook een leervraag?

Neem contact met mij op of maak een afspraak:

E-mail: k.hoek@pgosupport.nl       
Telefoon: 06 4063 0976