Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Ken je onze socialmedia-kanalen?

Het laatste nieuws en de belangrijke wijzigingen op onze website krijg je als nieuwsbriefabonnee tweewekelijks via e-mail. Om nog sneller op de hoogte te zijn, voor achtergrondinformatie of om inspiratie op te doen volg je ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube. Wat vind je op welk kanaal?

Twitter

Twitter gebruiken we om snel (actuele) informatie te delen en een vinger aan de pols te houden. Door zelf patiënten- en cliëntenorganisaties te volgen, zien we wat er leeft en speelt. Komen we iets tegen dat voor andere organisaties interessant kan zijn, dan delen we dat.

Niets missen? Volg ons dan op Twitter.

Facebook

Op onze Facebookpagina vind je achtergrondinformatie over wat we doen. En we geven een kijkje achter de schermen met foto’s, beeld en filmpjes.

Wil je ons volgen op Facebook? Like dan onze Facebookpagina. Je kunt onze Facebookpagina ook bekijken als je zelf geen Facebookprofiel hebt. Berichten liken of delen is dan niet mogelijk.

LinkedIn

Op LinkedIn zijn we aanwezig met een bedrijfspagina en een groep. Op onze bedrijfspagina delen we informatie met een wat zakelijker karakter. Je hebt geen LinkedInaccount nodig om onze berichten te bekijken, maar je kunt dan niet liken of delen. Bekijk onze LinkedInpagina.

In onze levendige LinkedIngroep wisselen mensen die actief zijn voor een patiënten/cliëntenorganisatie kennis, tips en ervaringen uit. De groep heeft inmiddels bijna 1000 leden. Om lid te worden van de groep heb je een eigen LinkedInaccount nodig. Ook meekijken of –praten met collega-organisaties? Meld je dan aan bij onze LinkedIngroep.

YouTube

Op YouTube plaatsen we presentaties van belangrijke evenementen en filmpjes van inspirerende voorbeelden. Bijvoorbeeld de presentaties van onze beurs of filmpjes gemaakt voor ons congres. Maar ook filmpjes als ‘Coryfeeën van de patiëntenbeweging’ en ‘Trots op de sector’. Onze filmpjes volgen op YouTube? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal.