Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Kom flirten met impact bij PGOsupport

Dat impact en bereik een steeds grotere rol (gaan) spelen is vanzelfsprekend. “Alleen al vanwege de kosten van gezondheidszorg”, zegt Joos Vaessens, directeur van PGOsupport.

“Natuurlijk krijg je dan de vraag om de doelmatigheid van je inzet aan te tonen." Daar komt nog eens bij dat patiëntenorganisaties in een complexe en sterk veranderende maatschappij opereren. Dat vraagt om bezinning: Waartoe ben ik op aarde? En wat is mijn strategie?

We helpen patiëntenorganisaties om hun impact zichtbaar te maken. Zo experimenteerden bijvoorbeeld 11 organisaties met impactmeting onder leiding van PGOsupport en Vital Innovators. Maar ook zonder lange trajecten kunnen we je verder helpen. 

Impact meten in 20 minuten

Ben jij bestuurder/directeur van een patiëntenorganisatie en wil je zonder uitgebreid onderzoek weten hoe ver jouw organisatie is met impact & bereik?

Maak een afspraak met Nienke Oosting (n.oosting@pgosupport.nl, 06 4063 6589) of Jolanda van Dijk (j.vandijk@pgosupport.nl, 06 3894 9836). Zij lichten in ongeveer 20 minuten jouw organisatie door en geven advies om nog meer impact te realiseren.

 

Ben je in voor een impactflirt?

Neem contact op met adviseur Jolanda van Dijk

Mail, bel of app Jolanda