Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
advies

Leeromgeving

Een leeromgeving is tegenwoordig meer dan een klaslokaal met een flipover en een beamer.

Online leren, e-learning, blended learning... ook bij PGOsupport bieden we cursisten graag deze moderne mogelijkheden.

We experimenteren met diverse vormen van online leren, zoals e-learning, online colleges en leren via social media. En met het mixen van klassikale en online cursusonderdelen, het zogenoemde blended learning. De ervaring die we hiermee opdoen, delen we graag met je om er samen van te leren en zo verder te komen.

Voor faciliteiten en kennis

PGOsupport werkt samen met een aantal online specialisten die 'elektronisch leren' faciliteren. Zij denken met ons mee en bieden ondersteuning.

Zoek je een partner voor het ontwikkelen van e-learning, in het vormgeven van een blended traject of voor het technisch realiseren van een online college? Dan kunnen wij je hierbij adviseren.

Goede voorbeelden in de etalage

Tevens zetten we graag jouw ervaringen, goede voorbeelden en mooie verhalen over online leren in de etalage. Door deze te delen met andere organisaties.

Dus heb je een e-learning ontwikkeld, een goed lopende facebookgroep waarin kennis en ervaringen uitgewisseld worden of een ander online leerproject, dan horen we graag je verhaal. Daar kunnen we samen van leren en ook anderen van laten leren.

Meer weten over online leeromgevingen?

Neem contact op met Karin Hoek, adviseur leren en ontwikkelen.

Bel of app 06 4063 0976