Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Maak kans op vierdaagse summerschool ‘De Nederlandse Zorgmarkt’

PGOsupport biedt 2 bestuurders/beleidsmedewerkers van patiëntenorganisaties de kans om kosteloos deel te nemen aan de vierdaagse summerschool ‘De Nederlandse Zorgmarkt’.

Deze summerschool biedt je gedegen kennis van het zorgstelsel en inzicht in rollen en verantwoordelijkheden. Je maakt kennis met kwaliteitsverbetering en innovatie in de praktijk. Deelnemers beoordeelden een eerdere editie van deze summerschool met een 8,6.
Initiatiefnemers Marc Soeters en Gerrold Verhoeks van de ZorgmarktAcademie zijn tevens als trainer verbonden aan PGOsupport. Zij verzorgen bij ons de hoog gewaardeerde cursussen over het zorgstelsel.

9 tot en met 12 juli

De summerschool vindt plaats van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juli. Het programma richt zich op beleidsmedewerkers en adviseurs van alle partijen in de zorg. Met een stevig inhoudelijk programma verdiepen en verbreden de deelnemers hun kennis van het Nederlandse zorgstelsel. Er is veel aandacht voor de marktontwikkelingen in de zorg en het kabinetsbeleid.

Programma

Circa 15 deskundige sprekers uit wetenschap, beleid en praktijk werken mee aan het programma. Het is inclusief avondprogramma en overnachtingen. Dat biedt de deelnemers volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met andere professionals uit de zorg.
De locatie is het prachtig gelegen hotel De Echoput in Hoog Soeren op de Veluwe.
Kijk voor meer informatie op de website van ZorgmarktAcademie.

Voor bestuurder of beleidsmedewerker

We stellen 2 plaatsen beschikbaar voor:

  • bestuurders of beleidsmedewerkers van een patiëntenorganisatie
  • die zich bezighouden met de strategie van de organisatie
  • en zich verder en breder willen verdiepen in het zorgstelsel.

Stuur voor 19 juni je motivatiebrief

Wil je in aanmerking komen voor deelname aan deze summerschool? Stuur ons voor woensdag 19 juni een motivatiebrief. Mail die mét je CV naar secretariaat@pgosupport.nl, ter attentie van Joos Vaessens.

Op vrijdag 21 juni hoor je van ons of je wordt uitgenodigd om mee te doen.