Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon
advies

Maatwerk

Heeft je organisatie specifieke opleidingsvragen?

Wil je een organisatiedoelstelling bereiken waarbij een cursus nodig is? Een training volgen 'onder ons'? Dan biedt een opleiding of traject op maat bij PGOsupport uitkomst.

Toesnijden op de eigen situatie

Een cursus op maat kun je perfect aanpassen aan de eigen situatie. Uitgangspunt is ons huidige cursusaanbod. Maar je kunt het programma aanpassen, je eigen cursus samenstellen uit meerdere onderwerpen en de voorbeelden en oefeningen toesnijden op de richting die de organisatie op wil.

We vragen organisaties wel om een duidelijke bijdrage: in de werving van deelnemers, in de communicatie en in de borging van de verworven kennis en vaardigheden. Zo houden we een intake om inzicht te krijgen hoe de cursus past in de ontwikkeling van de organisatie en haar mensen. Ook dat is maatwerk.

Voorwaarden cursus op maat

PGOsupport hanteert een aantal voorwaarden voor een cursus op maat.

De belangrijkste voorwaarden:

  • minimaal 8 deelnemers
  • er is een heldere opleidingsvraag, die is gekoppeld aan de organisatiedoelen
  • het gewenste resultaat en hoe dat te meten is duidelijk
  • een plan voor de inbedding in de organisatie
  • een vaste contactpersoon met wie zowel PGOsupport als de trainer het maatwerk kan afstemmen

Kosten

Aan het ontwikkelen van een maatwerkopleiding specifiek voor je organisatie kunnen kosten verbonden zijn. Dat bespreken we met je in de voorfase.

Terug naar het academieaanbod.

Ben je geïnteresseerd in een maatwerkcursus?

Ben je geïnteresseerd in een maatwerkcursus voor je organisatie? Heb je al een cursus op het oog? Of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Karin Hoek, adviseur leren en ontwikkelen.

Bel of app mij op 06 4063 0976