Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Makkelijk online fondsen werven met DoSupport

Samen met je achterban online fondsen werven? PGOsupport maakt het mogelijk met DoSupport, het platform voor crowdfunding en acties. Inclusief begeleiding! Doe ook mee.

Heb je altijd al een actie of een crowdfunding willen opzetten? Maar zag je op tegen de organisatie? Dan is DoSupport jouw platform.

Hoe werkt DoSupport?

DoSupport biedt je organisatie 2 mogelijkheden:

 1. DoSupport als kom-in-actie-platform 

  Jijzelf of iemand uit je achterban start een actie. Kleinschalig, grootschalig, wandelen, hardlopen, zwemmen, alles kan. Er is geen vaste doorlooptijd of op te halen streefbedrag.

 2. DoSupport voor een crowdfundingcampagne 

  Je werft voor een concreet doel in een relatief korte periode een vooraf vastgesteld bedrag. En je geeft de donateurs iets terug voor hun bijdrage.
  PGOsupport helpt je organisatie met advies en begeleiding.

De voordelen van DoSupport

Er zijn al diverse crowdfundingplatforms. Waarom dan een eigen platform? 

 • Gebruik van het platform is voor patiënten- en cliëntenorganisaties kosteloos. Alle opbrengsten komen ten goede aan jouw organisatie. Je hoeft geen percentage van je opbrengst in te leveren en er zijn geen eenmalige opstartkosten.
 • DoSupport is speciaal gemaakt voor patiënten- en cliëntenorganisaties en is de basis voor alle online mogelijkheden die wij voor organisaties in petto hebben.
 • Heb je een WordPress website, dan koppel je DoSupport daar makkelijk aan. Je achterban kan dan ook direct op jullie eigen homepage doneren.
 • PGOsupport geeft je volledige ondersteuning in de opzet, communicatie en financiële afwikkeling. Je hebt dus geen omkijken naar de organisatie. 

Met DoSupport kunnen we onze projecten eindelijk de financiële boost geven die ze nodig hebben. En dit doen we samen met onze actievoerders en donateurs!

Bianca de Bie, voorzitter Endometriose Stichting

Pionier: Endometriose Stichting

De Endometriose Stichting is de eerste organisatie die een crowdfundingcampagne én 3 mooie acties op het platform plaatste. Met succes!

Voorzitter en projectleider Bianca de Bie haalde met de allereerste crowdfundingcampagne het doelbedrag van € 4.000,- op voor het project GirlsTalk.Period! De stichting kan hiermee 1.000 informatiepakketten voor jonge meiden realiseren. Maar liefst 123 donateurs hielpen haar!
Daarnaast haalden 3 actievoerders met uiteenlopende acties tot nu toe € 1.500,- op voor de stichting.

Meer weten? 

Ben je benieuwd naar DoSupport en online fondsenwerving? Neem alvast een kijkje op www.dosupport.nl.

Meer weten over of aan de slag met online fondsenwerving?

Renske Noordhuis helpt je graag verder!

Bel of app mij: 06 4093 2839