Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Nieuw: voordelige ondersteuning bij je bedrijfsvoering

PGOsupport neemt je werk uit handen met een goed en betaalbaar dienstenpakket voor communicatie, ledenadministratie, verzekeringen, huisvesting... noem maar op.

Om je organisatie draaiende te houden moet er veel geregeld worden. “Dat moet goed gebeuren en bij voorkeur niet te veel tijd en energie kosten”, zegt Sybe de Lint, adviseur bedrijfsvoering bij PGOsupport.

PGOsupport biedt uitkomst met een voordelig pakket ondersteunende diensten. “Dat scheelt je organisatie rompslomp. Zo kun je je bezighouden met het eigenlijke werk: zorgen dat de mensen uit de achterban elkaar (digitaal) kunnen ontmoeten, belangen behartigen en informatie geven.”

Van alle markten thuis

Op elke bedrijfsmatige vraag hebben we een antwoord. Of we vinden het. Van schoonmaak tot computers, van ledenadministratie tot juridisch advies. En alles er tussenin.
“Zo zocht de MS Vereniging ondersteuning bij online communicatie. De dienstverlening van Stichting MEO sluit prima aan bij hun wensen.”

MS Vereniging is prima geholpen

Geraldine Schoonderbeek van de MS Vereniging: “Wij zochten een betrouwbare partner voor onze online communicatie. St. MEO leverde meer dan we vroegen! Onze vereniging breidt nu de samenwerking uit naar ondersteuning van ons bestuur en frontoffice/ledenadministratie. Wat een fijne mensen! Slim, meedenkend en leveren on time vanuit een hoge kwaliteitsstandaard.”

Ook voor je leden

Sommige diensten zijn ook direct bedoeld voor de leden. Sybe: “Zo hebben we een deal met een maatschappij voor reis-, ongevallen- en rechtsbijstandsverzekeringen. Chronisch zieken zijn vaak uitgesloten van zo’n verzekering. Via ons zijn die verzekeringen nu wel beschikbaar.”

Elke vraag is welkom

Met welke bedrijfsmatige uitdaging je organisatie ook worstelt, leg hem voor aan PGOsupport. Als we nog geen partner hebben die je daar goed en voordelig bij kan ondersteunen, dan vinden we er één. Kijk voor meer informatie op de pagina bedrijfsvoering.

Meer weten over ondersteuning bij je bedrijfsvoering?

Sybe de Lint, adviseur bedrijfsvoering, helpt je graag verder

Bel 06 - 2806 9928