Ga naar de hoofdcontent Pijl naar beneden icoon

Nieuwe medewerker: Monique Schers

Monique Schers gaat voor PGOsupport – en voor onze klanten, de cliëntenorganisaties – het nieuwe werkterrein van het regionaal en lokaal niveau vormgeven en ontwikkelen.

Nieuw terrein

Monique Schers: "De uitbreiding van de dienstverlening voor regionale en lokale patiëntenorganisaties is voor PGOsupport nieuw terrein. Als adviseur ga ik deze dienstverlening verder ontwikkelen en vormgeven. In overleg met koepels en andere partijen die regionaal en lokaal actief zijn, onderzoek ik waar PGOsupport aanvullend en versterkend kan aansluiten.

Regionaal en lokaal niveau

Wil je regionaal het cliëntenperspectief vergroten, zoek je wegen om ook lokaal verschil te maken voor uw achterban? Ik denk graag met je mee. Je kunt bij mij terecht voor advies en ondersteuning als jouw organisatie regionaal of lokaal aan de slag wil, bijvoorbeeld in gesprek met de gemeente.
Ik vind het van belang dat patiënten- en cliëntenorganisaties niet alleen landelijk, maar ook lokaal en regionaal impact hebben en van betekenis zijn voor hun achterban.”

Brede ervaring

Monique Schers brengt een brede ervaring mee. Ze werkte eerder als communicatie- en organisatieadviseur bij onder meer de beroepsvereniging van verloskundigen, bij enkele zorgorganisaties en bij Vilans, landelijk kenniscentrum voor de langdurende zorg.

Wil je meer weten?

Neem contact op met Monique Schers, adviseur regionale en lokale participatie