Ga direct naar de content

5 redenen om naar het congres te komen

23 september 2022

Vrijdagmiddag 30 september is het zover: het PGOsupport-congres 2022 barst los. Met goede voorbeelden, volop netwerkmogelijkheden en aansprekende sprekers. Via Bussum zet jij de eerste stappen naar de toekomst. Ontdek waarom je het congres niet mag missen.

Deel deze pagina:

Het zorglandschap verandert, er zijn uitdagingen genoeg. Wat moet je ermee als patiëntenvertegenwoordiger? Welke stappen zet jij met je organisatie naar de toekomst? Daarover gaat het PGOsupport-congres op vrijdagmiddag 30 september in Spant! Bussum. Na ontvangst met een netwerklunch start een wervelend programma. Deelname is kosteloos. Ontdek de belangrijkste redenen om je in te schrijven.

1 Laat je inspireren

Samenwerken, leren van elkaar, sparren met collega’s… het congres biedt volop gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen. Breek uit de sleur en laat de luiken wapperen. Verrassend: we starten met een lunch op het inspiratieplein. Daar kun je meedoen aan korte, interactieve sessies. Om nieuwe kennis én nieuwe kennissen op te doen.

2 Sparren met collega-organisaties om de hoek

Maak uitgebreid kennis met collega’s van andere organisaties. Om de samenwerking op gang te helpen, delen we jullie in per provincie. Leg contact en wissel uit met mede-vrijwilligers en vakgenoten om de hoek. Zorgvernieuwing gebeurt tenslotte in de regio! Samen sta je sterk.

3 Mooi programma

We hebben 3 prominente sprekers die je uit de eerste hand vertellen over actuele ontwikkelingen in de zorg. Ontdek hoe je daar als organisatie op inspeelt. Voorafgaand aan het congres heb je de kans je voor te bereiden met 4 online inspiratiesessies (dinsdagen 6, 13, 22 en 27 september van 16:00 tot 17:00 uur). In deze sessies staan trends centraal die belangrijk zijn voor de toekomst van de patiënten- en gehandicaptenbeweging. Praat erover door op het congres.

4 Goede voorbeelden

Leer van de mooie resultaten van anderen. Op de inspiratiemarkt zijn diverse korte, interactieve posterpresentaties van collega-organisaties. Ontdek hoe zij bijvoorbeeld succesvol leden werven, hun zichtbaarheid vergroten en veel meer. Praat erover door, ontdek hoe jij die ervaringen inzet voor je eigen organisatie.

5 Diep oppervlakkig

Naast een walhalla aan kennis en informatie, biedt het congres vooral veel plezier. Volgens de organisatie wordt het gewoon “onwijs leuk”. Dankzij de verrassende werkvormen ga je boordevol energie weer naar huis. Met bovendien een bak aan tips, trucs en praktische informatie zet jij met je organisatie de juiste stappen naar de toekomst.

Dus…. wat let je? Heb je je nog niet aangemeld? Het kan nog. Deelname is kosteloos.

Al meer dan 300 mensen hebben zich aangemeld voor het congres!