Ga direct naar de content

Kom flirten met impact: maak een afspraak!

4 november 2021

Steeds meer patiëntenorganisaties ontdekken dat impactgericht werken leuk en lonend is. Het zorgt voor focus en betrokkenheid. In een online gesprek van 20 minuten, kom je erachter wat het voor jouw organisatie kan betekenen. Maak meteen een afspraak!

Deel deze pagina:

Impactgericht werken is voor patiëntenorganisaties een grote kans. Het brengt namelijk focus, helpt je bij het maken van keuzes en creëert meer draagvlak en verbinding. Daarmee zet je een scherpe organisatie neer, met een helder verhaal over de meerwaarde die jouw organisatie biedt. 

Impact meten in 20 minuten

Wil jij weten hoe ver jouw organisatie is met impact en bereik? En hoe je daar vervolgstappen in zet?

Maak direct een afspraak voor een korte impactscan, een online gesprek met Nienke Oosting (20 min.). Je kunt Nienke Oosting ook bellen of mailen om een afspraak te maken. Na dit gesprek weet je waar jouw organisatie staat met impact en bereik.

In onderstaande video (ondertiteld) legt Nienke uit waarom je vooral een afspraak voor een impactflirt met haar moet maken.

Zelf aan de slag met impact en bereik?

PGOsupport heeft een uitgebreid aanbod voor impactgericht werken. Van advies en opleiding, tot begeleiding bij het traject en de impactmeting. Zo helpen we je graag op weg met impactgericht werken.

Meer weten?

Neem contact op met
Nienke Oosting

Nienke Oosting

adviseur impact en bereik

Lees meer over impactgericht werken