Ga direct naar de content

Vragenuur 'Communiceren over nalatenschappen' op 2 februari

20 januari 2022

Mensen nemen een patiëntenorganisatie op in hun testament omdat zij het belangrijk vinden dat er ook na hun overlijden wordt doorgewerkt aan het ideaal waar zij zich bij leven voor inzetten. Nalatenschappen zijn dan ook een relevante inkomstenbron voor patiëntenorganisaties.

Deel deze pagina:

Het vragenuur is geweest. Aanmelding is niet meer mogelijk. Wil je meer weten over Nalatenschappen werven? Neem contact op met Marion Koppelman, adviseur fondsenwerving.

Wij merken echter dat zij het vaak ongemakkelijk vinden om over nalatenschappen en testamenten te communiceren. Daarom gaan veel organisaties het onderwerp maar helemaal uit de weg. Zonde en niet nodig! 

Ongemak wegnemen

Om patiëntenorganisaties over die drempel te helpen, organiseren we op woensdag 2 februari een online vragenuur ‘Communiceren over nalatenschappen’ van 16:00 tot 17:00 uur. 

We vertellen je waar kansen en bedreigingen liggen bij het werven van nalatenschappen en hoe je er zorgvuldig over communiceert.

  • Arjen van Ketel vertelt meer over de basis van nalatenschappenwerving en beantwoordt al je vragen.
  • De Stomavereniging vertelt over het traject dat zij met ons doorliepen en wat dat heeft opgeleverd. 

Het vragenuur is bedoeld om een gevoel te krijgen bij het onderwerp. Na het vragenuur kun je voor meer verdieping of specifieke adviesvragen terecht bij adviseur fondsenwerving Marion Koppelman.

Voor wie?

Het vragenuur is met name interessant voor fondsenwervers, communicatiemedewerkers en andere medewerkers of (vrijwillige) patiëntenvertegenwoordigers die zich met nalatenschappen bezighouden. 

Deelname is gratis en vrijblijvend, of je nu actief deelneemt of liever op de achtergrond meeluistert!

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van andere gratis vragenuurtjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief van PGOsupport.

Meer weten?

Neem contact op met
Marion Koppelman

Marion Koppelman

adviseur fondsenwerving