Ga direct naar de content

Nieuw leerjaar EUPATI NL in aantocht

24 februari 2023

Er zijn al 2 lichtingen studenten afgestudeerd van de EUPATI Nederland-opleiding. Het enthousiasme, de inzet en impact van deze EUPATI fellows in het geneesmiddelenveld leidt ertoe dat wij steeds vaker de vraag  krijgen wanneer de derde leergang van de opleiding start. De aanmelding voor het nieuwe leerjaar is inmiddels geopend.

Deel deze pagina:

De aanmelding is inmiddels gesloten. Er zijn 18 studenten geselecteerd voor de derde leergang. De opleiding start in september 2023 en loopt tot december 2024. Lees meer op de EUPATI NL-website

Ervaringsverhalen

We kijken ernaar uit om de deuren weer te openen voor nieuwe studenten en hen de kans te bieden om zich te ontwikkelen tot volwaardige gesprekspartners bij de ontdekking, ontwikkeling en innovatie van medicijnen. We hopen dat veel patiëntenvertegenwoordigers net zo enthousiast zijn als wij om te beginnen aan dit nieuwe leerjaar!

Wil je een idee krijgen wat je als patiëntenvertegenwoordiger in de praktijk met deze opleiding kan doen? Lees de ervaringen van afgestudeerden.

Over EUPATI Nederland

De EUPATI NL-opleiding is de eerste opleiding in Nederland die echt werk maakt van het opleiden van patiëntenvertegenwoordigers in het geneesmiddelenveld. Met deze unieke opleiding komen we tegemoet aan de alsmaar toenemende vraag naar goed toegeruste patiëntenvertegenwoordigers op dat onderwerp. Lees meer over EUPATI Nederland

Meer weten?

Neem contact op met
Saskya Angevare

Saskya Angevare

medewerker EUPATI NL