Ga direct naar de content

Nieuw leerjaar EUPATI NL in aantocht – blijf op de hoogte

24 februari 2023

Er zijn al 2 lichtingen studenten afgestudeerd van de EUPATI Nederland-opleiding. Het enthousiasme, de inzet en impact van deze EUPATI fellows in het geneesmiddelenveld leidt ertoe dat wij steeds vaker de vraag  krijgen wanneer de derde leergang van de opleiding start. 

Deel deze pagina:

Het antwoord: we verwachten dit voorjaar te beginnen met de werving en selectie voor EUPATI NL 2023-2024. De opleiding zelf start dan in het najaar.

Blijf op de hoogte

Precieze data kunnen we op dit moment nog niet noemen. Achter de schermen werken we nog hard aan het voorbereiden van de derde leergang, zodat deze straks tot in de puntjes is verzorgd.

Wil je van ons een seintje ontvangen als de aanmelding start? Vul dan het formulier onder dit artikel in. Zodra er meer bekend is, brengen we je op de hoogte van belangrijke data en informatie over de selectieprocedure.

Liever geen e-mail ontvangen, maar wel op de hoogte blijven? Volg EUPATI NL op LinkedIn.

Ervaringsverhalen

We kijken ernaar uit om de deuren weer te openen voor nieuwe studenten en hen de kans te bieden om zich te ontwikkelen tot volwaardige gesprekspartners bij de ontdekking, ontwikkeling en innovatie van medicijnen. We hopen dat veel patiëntenvertegenwoordigers net zo enthousiast zijn als wij om te beginnen aan dit nieuwe leerjaar!

Wil je een idee krijgen wat je als patiëntenvertegenwoordiger in de praktijk met deze opleiding kan doen? Lees de ervaringen van afgestudeerden.

Over EUPATI Nederland

De EUPATI NL-opleiding is de eerste opleiding in Nederland die echt werk maakt van het opleiden van patiëntenvertegenwoordigers in het geneesmiddelenveld. Met deze unieke opleiding komen we tegemoet aan de alsmaar toenemende vraag naar goed toegeruste patiëntenvertegenwoordigers op dat onderwerp. Lees meer over EUPATI Nederland

Ja! Houd mij op de hoogte van de aanmeld- en selectieprocedure:

Het e-mailadres moet een @ bevatten.

Privacybeleid *

Meer weten?

Neem contact op met
Saskya Angevare

Saskya Angevare

medewerker EUPATI NL